Mamak'ta çocuklar etkinliklere doymuyor: Kütüphanede kukla var

Mamak'ta çocuklar etkinliklere doymuyor: Kütüphanede kukla var

Eğitim alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Mamak Belediyesi, Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor.

Hayata geçirdiği projeler ile Mamak’ta eğitim alanında ciddi yatırımlar yapan Mamak Belediyesi, Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor. Uyanık Kütüphanelerden kreşlere, gündüz bakım evlerinden bebek ve çocuk kütüphanelerine birçok alanda çeşitli eserlere imza atan Mamak Belediyesi Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ın eğitim alanında gelişmesi adına yatırımlarına devam ediyor.

ara2-001.jpg

Mamak Belediyesi hayata geçirdiği Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde birbirinden güzel etkinlikler düzenleyerek, çocukların sağlıklı gelişiminin yanı sıra neşeli saatler geçirmesi içinde çaba gösteriyor.

ara3.jpg

BAŞKAN YARDIMCISI DA İZLEDİ

Çocuklara yönelik kültür ve sanat atölyeleri düzenleyen Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde bu kez vantrolog gösterisi yapıldı. Minikler, düzenlenen gösteriye büyük ilgi gösterdi. Vantrolog Sevil Arslan, ukulele eşliğinde kukla gösterisi sergiledi. Şarkılara eşlik eden ve kukla gösterisi ile kahkahalar atan minikler, mutluluklarını gizleyemedi. Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci de miniklerle vantrolog gösterisini izledi.

basliksiz-1-004.jpg

“TÜM GAYRETİMİZ YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEK”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, konuyla ilgili olarak “Mamak’ta üç bebek ve çocuk kütüphanemiz var. Kütüphanelerimizde atölyeler, etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Tüm gayretimiz çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onları büyürken sağlıklı gelişimlerini desteklemek” dedi.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.