Mansur Yavaş'tan Hüseyin Baş'a ziyaret

Mansur Yavaş'tan Hüseyin Baş'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti. Yavaş, dört milyon seçmenin tümünün oyuna talip olduğunu söyledi.

CHP'nin yeniden aday gösterdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti.

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından açıklamada bulunan Mansur Yavaş, “Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettim ve beş yılda yaptığımız çalışmaları kendisiyle paylaştım. Seçime giriyoruz. Afişlerde de gördüğünüz gibi ‘Ankara’nın Başkanı Herkesin Başkanı’ logosuyla çıktık. Bir belediye başkanı hizmet ettiği hiç kimseyi ayıramaz, seçildikten sonra tüm halkı kucaklar. Biz beş yıl boyunca bu şekilde çalıştık. Genel Başkanımızla önümüzdeki döneme ait görüşlerimi paylaştım. İnşallah, olumlu bir sonuç doğacak diye düşünüyorum” dedi.

"SEÇİMDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM"

Hüseyin Baş ise şunları söyledi:

“Çok keyifli bir sohbet yaptık. Türkiye’nin genel siyasi çizgisini, gelecek beklentilerimizi, Ankara Büyükşehir Belediyemizin ve Sayın Başkanımızın bu süreçte yaptığı çalışmalarla ilgili istişaremizi yaptık. Çok faydalandık, istifade ettik, keyif aldık. Önümüzdeki dönemde tahmin ediyorum ki daha da görüşmelerimiz gerçekleşecektir. Bu vesileyle Ankara’nın siyasi atmosferi, genel Türkiye atmosferinin geleceğine ilişkin çok büyük önem arz eden bir dönem olduğunun biz de Bağımsız Türkiye Partisi olarak farkında olduğumuzu kendisiyle paylaştık. Gelinen süreçte Türkiye’nin yarınlarına hem belediyecilik hizmeti hem genel siyasi ortamda daha faydalı işler yapacak bir sonucu elde etmesi adına hepimizin bir şekilde fedakârlıklar yapacağı, çalışacağı, birlikte planlamalar yapacağı bir sürecin başlayabileceğini konuşmuş olduk. Bundan sonraki süreci yine değerlendireceğiz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, seçimde de üstün başarılar diliyorum.”

"4 MİLYON SEÇMENİN TÜMÜNÜN OYUNA TALİBİZ"

“5 yıl boyunca çalıştık” diyen Yavaş, Belediye meclisinde de çoğunluk istediğini ve bunu gerçekleştireceklerini belirterek “Bu yönde çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Herkesin oyunu aldığınıza göre herkese hizmet ediyorsunuz. Herkese hizmet ettiğimize göre de 4 milyon seçmenin tümünün oyuna talibiz” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.