Mustafa Kurt kimdir? Mustafa Kurt nereli ve kaç yaşındadır?

Mustafa Kurt kimdir? Mustafa Kurt nereli ve kaç yaşındadır?

Mustafa Kurt’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Mustafa Kurt kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Mustafa Kurt kimdir? Mustafa Kurt nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mustafa Kurt’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mustafa Kurt kimdir? Mustafa Kurt kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mustafa Kurt’un biyografisini haberimizde derledik...

Mustafa Kurt Kimdir?

Mustafa Kurt, 1964 yılında Bafra/Samsun’ da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa’ da tamamladı. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Marmara Üniversitesinden aldı. 1992 yılında Dünya Bankası bursu ile öğretim elemanı yetiştirme programı kapsamında İngiltere’de bulundu. 1996 yılında doçent 2002 yılında Profesör oldu.

Marmara Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölüm Başkanlığı ve Anabilim Dalı Başkanlığı, Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Anabilim Dalı Başkanlığı, Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu, Teknoloji Fakültesi Kurulu üyeliklerinde bulundu. Marmara Üniversitesi Rektör danışmanlığı, Yaz Okulu Koordinatörlüğü, Müfredat Komisyonu Üyeliği, Bologna Eşgüdüm Komisyonu Başkanlığı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekilliği ve Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevlerini yaptı.

Bilgisayar destekli tasarım ve imalat, makine elemanları, talaşlı imalat yöntemleri ve optimizasyonu, plastik enjeksiyon kalıpçılığı ve tasarıma etki eden parametrelerin deneysel ve teorik araştırılması, eklemeli imalat ve topoloji analizi konularında akademik çalışmaları ve yayınları olan, çok sayıda yüksek lisans ve doktora tezlerinde danışmanlık yapan Mustafa Kurt evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.