Ostim’deki öğrencilere yeni yatırım: Projeler hayat bulacak

Ostim’deki öğrencilere yeni yatırım: Projeler hayat bulacak

Ostim’de bir yatırım daha hayata geçirildi. OSTİM Yatırım Özel Kuluçka Merkezi üst düzey yöneticilerin katıldığı törenle açıldı. Dereceye giren öğrenciler kuluçka merkezinde projelerini gerçekleştirme şansı yakalayacak.

OSTİM Yatırım Özel Kuluçka Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Etkinliğe Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Aydın, Rektör Prof. Dr. Murat Yülek, Mütevelli Heyet Üyesi Sıtkı Öztuna, OSTİM Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Abdullah Çörtü, OSTİM Yatırım Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol, OSTİM Yatırım Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Arıak ve OSTİM Yatırım çalışanları katıldı.

basliksiz-1-004.png

ÖĞRENCİYE YARAYACAK

Ostim Teknik Üniversitesinde okuyan uygun proje, fikir ve girişimci profile sahip olan öğrencilerin yararlanması amacıyla OSTİM Yatırım bünyesinde kurulan Özel Kuluçka Merkezi, genç girişimcilerin uygun projelerinin farklı ticari modeller ile hayata geçirilmesine katkı sağlayacak.

basliksiz-2-003.png

PROJELER HAYATA GEÇECEK

Pitching Day Etkinliği’nde dereceye giren öğrencilerin de yer alacağı merkezde gençler, OSTİM Yatırım'ın proje geliştirme tecrübesini ve networkünü kullanarak projelerini gerçekleştirme şansına sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.