Beklenen ilan yayımlandı: TÜBİTAK 15, TCDD 4

Beklenen ilan yayımlandı: TÜBİTAK 15, TCDD 4

TÜBİTAK 15, TCDD 4 personel alacak. Resmi gazetede yayımlanan ilan kapsamında uzman ve uzman yardımcısı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), 15 personel istihdam etme planları yapıyor. TÜBİTAK Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre, uzman ve uzman yardımcısı pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

15 personel, Ankara'da görevlendirilecek. İş başvuruları, TÜBİTAK'ın kariyer.tubitak.gov.tr adresinde bulunan İş Başvuru Sistemi üzerinden yapılabilecek. Başvuruların son tarihi 17 Temmuz olarak belirlenmiştir.

Aynı şekilde, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü de personel alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 4 demir yolu yapım, bakım onarım makinesi operatörü alınacaktır.

İlgilenen adaylar, her iki kurumun ilanlarında belirtilen başvuru yönergelerine uyarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

TCDD 4 PERSONEL ALACAK

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü 4 demir yolu yapım, bakım onarım makinesi operatörü alımı yapacak. Bu ilan, Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Başvuru şartları ve süreciyle ilgili ayrıntılı bilgilere ilan metninde yer verilmiştir. İlgilenen adaylar, ilan metnine ve başvuru prosedürlerine uyarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

TÜBİTAK 15 PERSONEL ALACAK

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, TÜBİTAK Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapmak üzere kadrolu personel istihdam edilecektir. Başvurular için son tarih 17 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir.

tubitak.jpg

Başvurular için gerekli koşullar, diğer detaylar ve süreçler TÜBİTAK'ın internet sitesi üzerinde yer almaktadır. İş başvuruları, TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

İlgilenen adaylar, TÜBİTAK'ın internet sitesinde ve İş Başvuru Sistemi'nde belirtilen yönergeleri takip ederek başvurularını yapabilirler. Detaylı bilgiler ve başvuru süreci ilgili platformlarda bulunmaktadır.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.