Şahane Hayatım İzbandut kim? Doruk Nalbantoğlu kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım İzbandut kim? Doruk Nalbantoğlu kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım İzbandut 16. bölümde Onur ile işbirliği yapmasının ardından kim olduğu merak ediliyor. İzleyiciler Şahane Hayatım İzbo kim olduğunu araştırıyor. Peki, Şahane Hayatım İzbandut kim? Doruk Nalbantoğlu kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım 16. bölüm ile ekranlara geldi. 16. bölümde Şahane Hayatım Onur'un Şahane Hayatım İzbo'yu hapiste ziyaret ederek işbirliği yaptığı görüldü. İzleyiciler Şahane Hayatım İzbandut araştırmaya başladı. Peki, Şahane Hayatım İzbandut kim? Doruk Nalbantoğlu kim, kaç yaşında, nereli?

dorukj2e.jpg

ŞAHANE HAYATIM İZBANDUT KİM?

Şahane Hayatım dizisinde İzbandut karakterini Doruk Nalbantoğlu canlandırmaktadır. Şahane Hayatım İzbandut ayrıca İzbo olarak bilinmekte ve Şahane Hayatım Selo'nun sağ kolu olarak dizide ilk defa görülmüştür. Hapiste olmasının nedeni Şahane Hayatım Niyazi karakterinin öldürülmesi suçundan dolayıdır.

doruk2.jpg

DORUK NALBANTOĞLU KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ferhat Doruk Nalbantoğlu’dur. 18 Eylül 1983 İstanbul doğumludur. Kırmızı Oda ve Çukur adlı dizilerle adını duyurmuştur. Adana Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Barbaroslar Akdenizin Kılıcı dizisi, Yolunda A.Ş Çinçin Bağları, Define Adası, Macun Hokkası, Yarınlara Geç Kalmadan, Muammer Muammer, Ah-u Zelha, Sevvgili Doktor ve Buda Geçer Yahu adlı tiyatro oyunlarında da rol almıştır. Evli ve bir çocuğu vardır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.