Şehrazad Dizisine Eren Vurdem Dahil Oluyor!

Şehrazad Dizisine Eren Vurdem Dahil Oluyor!

Şehrazat'in çekimleri yakında Denizli'de tamamlanacak ve bomba oyuncu kadrosuna çok yetenekli bir aktör daha katılıyor. Birçok dizi ve film teklifi alan Eren Vurdem, "Şehrazat"ı tercih etti.

Atv'nin yeni sezonun iddialı dizisi "Şehrazat", bomba bir oyuncu kadrosuna sahip olmaya devam ediyor. Nazlı Heptürk'ün yapımcılığını üstlendiği bu merakla beklenen dizi, çekimlerine hızla devam ediyor. Eylül ayında atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizi, yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir'in Pamukkale'nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul'da Asaf Bey konaklarına uzanan imkansız aşkın masalsı öyküsünü anlatıyor. Burak Deniz'in Mahir'e, Su Burcu Yazgı Coşkun'un Canfeza'ya hayat verdiği dizide, Gürkan Uygun "Kürşat", Mesut Akusta "Raşit" ve Ecem Çalhan "Sıla" rollerini canlandırıyor.

Şehrazat'in çekimleri yakında Denizli'de tamamlanacak ve bomba oyuncu kadrosuna çok yetenekli bir aktör daha katılıyor. Birçok dizi ve film teklifi alan Eren Vurdem, "Şehrazat"ı tercih etti. Vurdem, Emre Kabakuşak'ın yönettiği dizide "Selim" karakterine hayat verecek. Dizinin senaryo ve hikayesi, birçok reyting rekoru kıran projelerde imzası bulunan Eda Tezcan'a ait.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.