Shane Larkin Fenerbahçe’ye mi geliyor? İşte cevabı…

Shane Larkin Fenerbahçe’ye mi geliyor? İşte cevabı…

Anadolu Efes’in yıldız basketbolcusu Shane Larkin’in adı Fenerbahçe ile anılıyor. Konuyla ilgili bilgiler veren ünlü spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, Larkin’in 3 yıl altında bir kontrat istemediğini belirtti. İşte o iddialar…

Genel yayın yönetmeni olduğu Sports Digitale’nin YouTube kanalında gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Yağız Sabuncuoğlu, Shane Larkin-Fenerbahçe arasındaki transfer iddialarını yanıtladı.

“LARKİN ADAYLARDAN BİRİSİ”

Anadolu Efes’in Larkin’e yeni bir sözleşme teklifinde bulunduğunu belirten Sabuncuoğlu, “Shane Larkin, son kontratı olduğunu düşünüyor ve 3 yılın altında kontrat istemiyor. Efes’in de bir kontrat önerisi var. Ama bu 2 yıllık. Fenerbahçe Keenan Evans’ı istiyordu. Ama kendisi Fenerbahçe’nin önerdiği rakamın daha altına Olympiakos’u seçti. Fenerbahçe, oraya bir alternatif arıyor bu doğru. Shane Larkin de listede yer alan isimlerden birisi. Ama Anadolu Efes’in teklifi şuanda Fenerbahçe’nin teklifinin üstüne çıkmış durumda” dedi.

ANADOLU EFES’E DAHA YAKIN

Larkin’in Anadolu Efes’le kontrat yenilemeye daha yakın olduğunu belirten Sabuncuoğlu, “ Shane Larkin, şuanda Efes’le kontrat yenilemeye daha yakın. Ama her şey değişebilir. Fenerbahçe, Larkin olmasa bile oraya kesinlikle birisini alacak” ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.