Alperen Aydın

Alperen Aydın

Sinan Oğan Yükselişine Devam Ediyor

Sinan Oğan Yükselişine Devam Ediyor

Cumhurbaşkanlığı adaylığını ilk açıkladığı günden bugüne Sinan Oğan, oy oranını kademeli bir şekilde arttırmayı başardı. Bu yükselişte Hüdapar’dan rahatsız olan Cumhur İttifakı taraftarlarının ve Hdp’den rahatsız olan Millet İttifakı taraftarlarının etkisi büyük. Her iki ittifakın da destekçileri, Türk siyasetini bölücü kıskaçtan kurtarmak adına Sinan Oğan’a desteklerini her geçen gün arttırıyorlar.

Bunun dışında BabalaTv’de, en güzel performansı sergileyen Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bu sayede gençlerin büyük desteğini alarak Muharrem İnce’yi geçmiş durumda.

Yurtdışında seçim çoktan başladı. MHP-BBP-İYİP-ZP seçmeninin Sinan Oğan’a oy verdiği pusula görüntüleri sosyal medyada çığ gibi paylaşılıyor. Farklı partilerdeki milliyetçiler, milliyetçi adayda birleşiyor. 14 Mayıs’ta da çok farklı bir görüntü beklemiyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, Hüdapar ve HDP yüzünden seçime giden her günde destek kaybederken Sinan Oğan güçleniyor.

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsüne HDP’lilerin saldırdığı Sinan Oğan bir açıklama yaptı:

“Bugün Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüsümüz Silvan’da HDP’liler tarafından saldırıya uğradı. Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık. Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti.

Otobüsü Jandarma bölgesine çektik. Konvoy’da benim olduğumu zannedip saldırıldığını düşünüyoruz. Ortam gerilmesin diye aslında bu saldırıyı duyurmayacaktım. Ancak bir kısmı anonim ve trol hesaplardan bir kesim Erzurum’daki provokatif eylem üzerinden bizi yargılamaya çalışıyor ve akıllarınca “çekil baskısı yaratmak istiyorlar” Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri madem öyle hadi buyurun Kemal beyi desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın, bu saldırıyı da kınayın, bu saldırı sonrası tepkinizi sizi destekleyen HDP’ye de gösterin!”

Hangi partiden olursa olsun milliyetçiler bu son saldırının ardından Sinan Oğan’a daha da kenetlenecektir.

Sinan Oğan ve ekibine bu hain saldırı karşısında geçmiş olsun diyor, bir Alperen olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde desteğimi yineliyorum.

14 MAYIS seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçim de bitecek herkes akraba, dost olarak kalmaya devam edecek. Kimse kimseyi kırmasın, üzmesin diye de naçizane tavsiyemi sizlere iletiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR