Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri

Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri

Süper Lig takımları 2024-2025 sezonunun kadro yapılanmasına şimdiden başlarken, bazı isimlerin transferleri resmiyete kavuştu bile. İşte gelecek sezon için Süper Lig'de tamamlanan transferler...

Trendyol Süper Lig'de takımlar gelecek sezonun kadrolarını kurmak için çalışmalara başlarken, bazı futbolcuların transferleri ise şimdiden tamamlandı ya da resmiyete kavuşması bekleniyor. İşte Transfermarkt'ın haberine göre o isimler...

Fenerbahçe, geçtiğimiz kış transfer döneminde Milan'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Rade Krunic'in zorunlu satın alma opsiyonunu kullanacak. Sarı-lacivertliler, Boşnak orta saha oyuncusu için yaklaşık 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe forması ile 16 maçta görev aldı. Sarı-lacivertliler, orta saha oyuncusunu alırken sözleşmesine küme düşmemeleri halinde zorunlu satın alma opsiyonunu devreye sokacak bir madde koymuşlardı. Bu şartların gerçekleşmesi nedeniyle Krunic, önümüzdeki yıllarda da Fenerbahçe forması giymeye devam edecek.

Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al-Musrati de bu listede yer alıyor. Libyalı oyuncunun haziran ayının sonunda sona erecek kiralık sözleşmesi, 2027'ye kadar sürecek yeni bir sözleşme ile devam edecek.

Kiralama bedeliyle birlikte Beşiktaş'a 12 milyon euroya mal olan Al-Musrati, şimdiye kadar 6 maçta görev aldı. Oyuncunun piyasa değeri 16 milyon euro.

Galatasaray'dan henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, Hakim Ziyech'in bonservisinin alındığı belirtildi. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, Faslı yıldız hakkında bilgi vermişti.

Timur "Ziyech'i alırken adale kısmındaki sakatlığıyla ilgili bir durum vardı. O bölgeden sakatlık geçirmeden oynaması durumunda sözleşmesi uzayacaktı. Ziyech, bu bölgeden sakatlık geçirmedi." ifadelerini kullanmıştı.

Adana Demirspor'un sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı genç yetenek Edouard Michut, gelecek Temmuz ayından itibaren mavi lacivertli takımın bonservisli oyuncusu olacak.

Akdeniz ekibi, orta saha oyuncusunu bedelsiz olarak kadrosuna kattı. PSG ise sonraki satıştan yüzde 25 pay alacak.

İstanbul Başakşehir ise Paços Ferreira forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Matchoi Djalo'yu bedelsiz olarak renklerine bağladı. Portekizli oyuncu, gelecek yaz İstanbul ekibine katılacak.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.