Sarı kartlar havada uçuştu

Sarı kartlar havada uçuştu

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftası dün oynanan iki karşılaşma ile sona erdi. Hafta boyunca oynanan karşılaşmalarda toplam 17 gol atılırken, 6 maç beraberlikle sonuçlandı. Maçlarda 46 sarı kart çıkarken, birde kırmızı kart görüldü.

Süper Lig’de ikinci hafta heyecanı yaşandı. Cuma günü oynanan iki karşılaşma ile başlayan ikinci hafta, gol ve galibiyet açısından oldukça kısır geçti. Hafta boyunca oynanan 10 maçta toplam 17 gol atıldı. Bir önceki hafta da sarı kartların havada uçuştuğu Süper Lig’de, bu hafta da 46 sarı kart çıktı. Bu hafta kırmızı kart gören oyuncu sayısı bir oldu.

super-lig-5.jpg

Haftanın maçında Galatasaray, sahasında Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’u 2-0 mağlup etmeyi başarırken, Beşiktaş; Pendikspor karşısında son dakikalardaki gole engel olamadı ve maçı 1-1 beraberlikle bitirdi. Fenerbahçe ise haftanın kapanış gününde zorlu Samsun deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Fenerbahçe, bu skorla ikinci haftayı lider olarak kapattı.

super-lig-3.jpg

İLK BÜYÜK MAÇ ARSLANTEPE’DE OYNANDI

Trendyol Süper Lig’in ilk büyük maçı Galatasaray-Trabzonspor arasında oynandı. Maç dengeli başlarken, ilk dakikalarda Trabzonspor’un kaçırdığı net pozisyonlar göze çarptı. Ancak Galatasaray, taraftar desteğini de arkasına alarak maçta öne geçmeyi bildi. Galatasaray taraftarlarının sevgilisi olan Icardi, attığı iki golle takımının sahadan galip ayrılmasını sağladı.

super-lig-4.jpg

DZEKO YİNE ATTI

Sezon öncesi yaptığı transferlerle birlikte iddialı bir kadro oluşturan Fenerbahçe, ligin ikinci haftasında Samsunspor’un konuğuydu. Samsun’da 11 yıl sonra oynanan ilk Süper Lig karşılaşmasında Fenerbahçe rakibi 2-0 mağlup etti. Yeni transferler Fred ve Cengiz Ünder’in de oynadığı maçta Cengiz açtı, Dzeko tamamladı. Sarı lacivertliler, Szymanski’nin son dakikalarda attığı golle de sahadan 2 golle galip ayrıldı.

super-lig-2-001.jpg

SÜPER LİG’DEN KARTLI BAŞLANGIÇ

Trendyol Süper Ligi’nde oynanan ikinci hafta sonrası kulüplerin kart istatistiği oldukça şaşırttı. Ligin birinci haftasında oynanan karşılaşmalarda 51 sarı ve 5 kırmızıyla toplam 56 kart görülmüştü. Maçlarda ikinci sarı kartla birlikte kırmızıya olan kartlarla birlikte bu sayı 60’ı geçti. İkinci hafta da oynanan karşılaşmalarda da sonuç değişmedi. Ligin ikinci haftası gol açısından kısır geçerken, kartlar yine havada uçuştu. İki haftada toplam 100’den fazla kartın gösterildiği Süper Lig’de, bundan sonraki haftalar neler olacağı merak ediliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.