Terörist Emrah Yayla kimdir? Emrah Yayla nereli, kaç yaşında?

Terörist Emrah Yayla kimdir? Emrah Yayla nereli, kaç yaşında?

Çağlayan Adliyesi'ne gerçekleştirilen saldırının ardından Emrah Yayla ismi konuşulmaya başlandı. İnsanlar Emrah Yayla kimdir? Emrah Yayla nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Emrah Yayla son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Emrah Yayla, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Emrah Yayla hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Emrah Yayla kimdir? Emrah Yayla nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

EMRAH YAYLA KİMDİR?

İstanbul Çağlayan Adliyesi önündeki meydanda silahla ateş açılması sonucu 2 kişi öldü, 3'ü polis 6 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Adliyeye giriş ve çıkışlar kapatılırken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve Başsavcı vekilleri olay yerinde inceleme yapıyor.

Anadolu Ajansı’nın verdiği bilgilere göre Çağlayan Adliyesi saldırganlarının Pınar Birçok ve Emrah Yayla olduğu aktarıldı. Saldırıda polisle çatışan teröristlerden Emrah Yayla’nın 27 yaşında cezaevine girdiği iddia edilmektedir. Emrah Yayla’nın bir süredir cezaevinde kaldığı, cezaevinden çıktıktan sonra böyle bir saldırı girişiminde olduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.