Veli Gündüz Şahin suçluyu buldu: Sebebi ağır tonaj

Veli Gündüz Şahin suçluyu buldu: Sebebi ağır tonaj

Mamak’ta bir apartmanın istinat duvarı gecekondunun üzerine çökmüştü. CHP Mamak Adayı Veli Gündüz Şahin, burada suçlunun belediye olduğunu iddia etti. Şahin “Buranın imarını belediye yapmış. Tamamen belediyenin sorumluluğu altında” dedi.

Mamak’ta kaba inşaatı tamamlanan bir apartmanın istinat duvarı gecekondunun üzerine çökmüştü. Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, olayda suçlunun belediye olduğunu ileri sürdü. Şahin, “Buranın imarını belediye yapmış. Üç katlı binalar yapılması gereken yerlere yirmişer katlı binalar yapılmış. Özel yapı denetiminin değil tamamen belediyenin denetiminde olan bir yer burası. Bu durum tamamen belediyenin sorumluluğu altındadır. Bu konuda müteahhit de mağdur olmuştur. Mamak Belediyesinin özel mülke attığı asfalt yıkıma sebep olmuştur” dedi.

farketmeszz.jpg

Mamak’ta Kutludüğün, Bayındır ve Ortaköy Mahalleleri gibi toplam 64 mahalle asfalt beklerken özel sitenin garajına asfalt atıldığını iddia eden Veli Gündüz Şahin, yaşanan yıkıma belediyenin ağır tonajlı araçlarının sebep olduğunu savundu ve konu ile ilgili ev sahibi Ramazan Dağ’ın 20 kez dilekçe verdiğini ileri sürdü.

alternatif.jpg

20 DİLEKÇE VERİLMİŞ

Şahin, şu iddialarda bulundu: “Daha önce vatandaşımız tehlike arz ettiğine dair 20 kez belediyeye dilekçe veriyor. Bu dilekçelere yanıt gelmediği gibi bir de buraya asfalt atılıyor ve bu faciaya neden oluyor. Ramazan kardeşimizin, bahçesindeki kulübede beslediği 3 köpek yavrusu ve kuşları istinat duvarının altında kalıp öldü, kardeşimiz evsiz kaldı. Belediye yetkililerinin bu sorumluluğu kabul etmesi gerekir.”

farkeetmez.jpg

SEBEBİ AĞIR TONAJ

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, “İstinat duvarının uçma nedeni belediyenin büyük ve ağır tonajlı iş makineleri ile asfalt çalışmaları yapmasıdır. Ağır tonajlı silindirler asfalt çalışması yaparken oluşan baskı, istinat duvarının patlamasına sebep olmuştur. Bu durum belediyenin sorumluluğu altındadır. Vatandaşın parasını ödediği belediye araçları ile burada usulsüz bir çalışma yapılmış ve bu çalışma sonucunda bu durum meydana gelmiştir” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.