Veysel Tiryaki’den Altındağ idarecilerine ziyaret

Veysel Tiryaki’den Altındağ idarecilerine ziyaret

AK Parti’nin Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, adaylık çalışmalarına yerel idarecilere ziyaret gerçekleştirerek devam etti. Başkan Tiryaki, önce Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla’yı, ardından da ilçe nüfus müdürü ve müftüsünü ziyaret etti.

2004-2019 yılları arasında Altındağ’da belediye başkanlığı yapan Veysel Tiryaki, AK Parti’deki üç dönem kuralına takılarak 2019’da Yenimahalle’den aday gösterilmişti. Gerçekleştirilen seçimlerde CHP’nin adayı Fethi Yaşar’ın ardından ikinci sırada kalan Tiryaki, kamu görevine devam ederek bakan yardımcılığına atanmıştı. 2021-2023 yılları arasında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Tiryaki, bir dönemin ardından yeniden Altındağ Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa etti.

alt-ilce-nufus.jpg

AK Parti’deki çalışmalarla Altındağ’dan aday gösterilen Veysel Tiryaki, adaylığının resmileşmesinin ardından seçim çalışmalarına hız verdi. Tiryaki, çalışmaları neticesinde Altındağ’daki yerel idarecilerle bir araya geldi. Öncelikle ilçe kaymakamı Cumali Atilla’yı ziyaret eden Tiryaki, sonra ise ilçe nüfus müdürü, ilçe milli eğitim müdürü ve ilçe müftüsü ile buluştu.

alt-ilce-meb.jpg

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

AK Parti’nin Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla ile bir araya geldi. Toplantıda ilçeye dair konular konuşulurken, toplantı sonrası çekilen hatıra fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Başkan Tiryaki’nin sıradaki durağı Altındağ İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Öztimurcular oldu.

alt-ilce-muftu.jpg

Ardından ise ilçe milli eğitim müdürü Hasan Yıldırım ve ilçe müftüsü Orhan Örnek ile görüştü. Görüşmelerde ‘Altındağ’ konuşulurken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Veysel Tiryaki, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında ilçe kaymakamı Cumali Atilla’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım’a, ilçe nüfus müdürü Yılmaz Öztimurcular’a ve ilçe müftüsü Orhan Örnek’e teşekkür etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.