Osman Doğan

Osman Doğan

Yine Melih, Yine Melih

Yine Melih, Yine Melih

Ramazan Bayramının son günlerine girerken perde arkasındaki liderlerden biri olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a  bütün Ankaralılar adına teşekkür etmek gerekiyor.

Özellikle sivil düşünce sorumluluğunda  her zaman duyarlı olan Başkanı geçen gün Konyalılar Buluşmasında dinleme şansım oldu. Biz her zaman halkımızın hizmetkarıyız diyen  ve bunu bu zamana kadar diyenlerden daha samimi söyleyen  başkanın heyecanı  beni çok etkiledi.

 Orada hem hemşehrim olduğu için, hem de bana samimi geldiği için çok duygulandım. Oturduğu masasında iftarını  açmadan herkesin açmasını bekleyen, en ufak bir sıkıntının çıkmaması için sürekli tetikte olan başkanı derin inceliğinden dolayı tebrik ediyorum. Siyasetçilerin pek beceremediği vücut dili sanırım halkının hizmetkarı olan adamı çıplak gözle de gösterebiliyor.

Keçiören günden güne gelişirken siyasi ve insanı anlamda da büyüyor. Ankara’nın en faaliyet seven yerinin burası olduğunu öğrenmem beni şaşırtmıyor. Siyaset Akademisi- İhtiyaç akademisi- Anadolu Kültürünü Yaşatanlar  gibi insanın daha bilinçli olması için uğraş veren bir yer Keçiören… Keçiören halkına sorduğumuzda yeter ki insanı ilgilendiren bir çalışman olsun başkan hemen destek verir diyecek kadar sokakta tanınan bir Başkan olmak maharet ister, feraset ister…

Keçiören’den Mamak’a geçiyoruz… Mamak özellikle Boğaziçi bölgesine henüz el atmamış olan belediyenin büyük ayıbı. Sürüklenen arabalarla, ve her yağmur sonrası sel sularıyla,  gelen kumları temizleyen inşaat araçları… Mamak Bir yerde hızlı bir şekilde gelişirken bir  yerde de bir nazarlık gibi çileyi insanına  bırakmakta… Samsun yolundan Mamaka  doğru ilerlerken sağ  kolumuzda ihtişamıyla duran al bayraklar etkileyici, fakat 81 adet Bayrak olsaydı, her biri bir ilimizi temsil etseydi, daha anlam yüklü olmaz mıydı bu proje.

Ve Tabi ki Büyük Şehir… Bu yazıyı yazarken Ulus Rüzgarlıda otoparkçılarla esnaf arasında yapılan kavganın ölümle sonuçlandığını öğrendim. Bir can öldü, bir can ömür boyu esarete mahkum edildi. Ankara Melih Gökçek’e mal edilmeye çalışılan ve binlerce insanın sokağa dökülmesiyle ateş alan bir hal-i tavırda… Anlaşılan Gezi Parkı eylemleri Ankara’ya sıçrayacak  ve İsmi medya da fazlasıyla yer edinen bu lider malzeme yapılacak… Şaşırmamak elde mi? Amerikalı sarışına kafa tuttuğundan beri bu adam  hedef tahtasına oturtulup duruyor…Emperyalistler için Tayyip Erdoğan’dan sonra  yine melih, yine melih

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR