YKS 2023 tercih sonuçları! YKS 2023 yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

YKS 2023 tercih sonuçları! YKS 2023 yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

Üniversite okumak için ter döken milyonlarca aday, YKS tercih sonuçlarını merak ediyor. Peki, YKS 2023 yerleştirme sonuçları açıklandı mı? Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), tercih sonuçları ile ilgili araştırmalar son hız devam ediyor. YKS tercih sonuçları açıklandı mı 2023 sorusu milyonlarca adayın gündeminde. Peki, YKS tercih sonuçları açıklandı mı? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

YKS tercih sonuçları ÖSYM açıklaması ile bekleniyor. 8 Ağustos'ta biten tercih işlemleri sonrası araştırmalar hız kazandı. 27 Temmuz tarihinde başlayan YKS tercih işlemleri 08 Ağustos 2023 tarihinde saat 23.59'da sona erdi.

YKS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2023?

YKS yerleştirme sonuçları bekleniyor. Ancak sonuç tarihine ilişkin ÖSYM'den bir açıklama gelmedi. Üniversite yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair elektronik kayıt tarihlerine bakarak ortalama bir tarih elde etmek mümkün.

Resmiyet kazanmasa da kayıt tarihlerine bakıldığında sonuçların 26 Ağustos tarihine kadar adaylarla buluşması bekleniyor.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.