Bingöl Togg’a kavuştu

Bingöl Togg’a kavuştu

Türkiye’nin dünya çapında ses getiren milli otomobili Togg, Bingöl’deki sahibine kavuştu. Bingöl’deki Togg’un ilk sahibi Ahmet Kalkan, “Beklediğimin çok ötesinde bir araç” dedi.

Togg’un Bingöl’deki ilk sahibi, iş insanı Ahmet Kalkan oldu. Oltu taşı siyahı rengi T10X model Togg’unu Diyarbakır’dan teslim alarak Bingöl’e getiren Kalkan, daha sonra otomobiliyle şehir turu attı.

Kurada ilk 10’a giren Kalkan, otomobilin büyük ilgi gördüğünü, yolda birçok kişinin kendisini durdurup aracı incelediğini belirterek, “Doğrusu bana çıkacağına inanmıyordum ama ilk sıralarda çıktım, çok mutlu oldum. Aracı çok beğendik ve bu kadar kısa zamanda teslim edileceğini beklemiyordum, çok mutluyum. Vatandaşın ilgisi çok fazla, Diyarbakır’dan Bingöl’e gelene kadar çok büyük ilgi ile karşılaştık. Herkes Togg’u merak ediyordu. Her noktada bizi durdurmaya çalıştılar, biz de hiçbirini kırmadık. Çoğu insanların merakını gidermek için hemen her yerde durduk” ifadelerini kullandı.

haber1-004.jpg

“TOGG’U ENGELLEYEMEDİLER”

Beklediğinden daha iyi bir otomobille karşılaştığını belirten Kalkan, “Bu denli teknolojiye sahip bir aracın, ülkemizde üretilen bu aracın herkese nasip olmasını istiyorum. Beklediğimin çok ötesinde bir araç, ‘akıllı cihaz’ tabiri bence gerçek. Dün yolda gelirken gerek yol tutuşu ile gerekse konforu ile her anlamda çok beğendim, herkese tavsiye ediyorum. Bu fiyata bu konforlu aracı tavsiye ediyorum. Artık Avrupa araçlar tercih edilmemeli. Togg’un yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Togg yönetimine, mühendisinden, işçisine kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Devrim arabasını engellediler ama devrimi Togg yaptı” şeklinde konuştu.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.