Henüz kariyerinin zirvesindeydi. Tolga Sarıtaş hayranlarını yıkan haber doğruymuş

Henüz kariyerinin zirvesindeydi. Tolga Sarıtaş hayranlarını yıkan haber doğruymuş

Son olarak Show TV ekranlarında yer alan Baba dizisiyle seyirci karşısında olan Tolga Sarıtaş hayranlarını üzdü. Tolga Sarıtaş hakkında bir dedikodu ortalıkta dolaşıyordu. Meğer Tolga Sarıtaş hakkındaki iddialar doğruymuş.

Tolga Sarıtaş son dönemin en popüler oyuncularından birisi. Türkiye'de onu hemen hemen sevmeyen yok. Özellikle genç kuşak tarafından ilgiyle izlenen Tolga Sarıtaş hakkında bir kaç gündür dedikodu ortalıkta dolaşıyor. İddianın doğru olup olmadığı bilinmiyordu. Sosyal medyada da deprem etkisi yaratan iddia doğru çıktı.

Halk TV'de yer alan bir haberde; Tolga Sarıtaş'ın almış olduğu son karar paylaşıldı. Buna göre gelen haber Tolga Sarıtaş hayranlarının canını sıkacak türden oldu.

Gazeteilksayfa.com olarak Tolga Sarıtaş'la ilgili son gelişmeyi sizlerle paylaşıyoruz! İşte detaylar

HAYRANLARINI YIKTI

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tolga Sarıtaş'ın hayranlarını üzen bir haber dolaşıma sokulmuştu. İddialara göre Tolga Sarıtaş ekran arası vermişti.

İddialar Tolga Sarıtaş tarafından da doğrulandı.

Dizinin final yapmasının ardından açıklamalarda bulunan Sarıtaş, projenin yorucu olduğunu dile getirirken bir süre oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.

BİR SÜRE EKRANLARDA YER ALMAYACAK

Edinilen bilgiye göre Tolga Sarıtaş bir süre ekranlarda yer almayacak. Ünlü oyuncuya sayısız proje teklifi gelmesine rağmen gelen projeleri kabul etmeyecek. Tolga Sarıtaş'ın kariyerinin tamda zirvesindeyken böyle bir karar almış olması şaşkınlık yarattı.

tolga-saritas.png

31 yaşındaki oyuncunun böylesine bir karar vermesi bazı televizyon eleştirmenleri tarafından doğru bulunmadı. Eleştirmenlere göre Tolga Sarıtaş'ın tekrar geri dönmesi durumunda beklediği ilgiyi bulamayabilir. Bazı eleştirmenler ise bu tür aralar oyuncuların dönüşünün muhteşem olmasını sağlayabiliyor değerlendirmesinde bulundular.

GAZETECİLERE DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Trafikte seyir halindeyken görüntülenen Tolga Sarıtaş, keyifli hali ile dikkat çekti. Magazincilerin sorularını cevaplayan Sarıtaş, oyunculuğu bıraktığı yönündeki haberler için "Ben aslında ara verdim demiştim ama o öyle yazıldı" cevabını verdi.

Öte yandan Tolga Sarıtaş'ın da yer aldığı 'Baba' dizisinin tekrar bölümleri internette yayınlanmaya devam ediyor.

İlgili Haberler