Staj mağdurları Bursa’dan seslerini duyurmaya çalışacak

Staj mağdurları Bursa’dan seslerini duyurmaya çalışacak

Sigortaları sadece kısa vadeli şekilde yattığı için emeklilikleri 10-15 yıl geciken staj ve çıraklık mağdurları 8 Ocak günü Bursa'da basın açıklaması yaparak, seslerini duyurmaya çalışacak.

EYT’liler yıllardır sürdürdükleri hak mücadelesini kazandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın emekli olmalarını sağlayacak yasal düzenleme yapılıyor. İçeriği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan EYT düzenlemesinin önümüzdeki günlerde Meclis’e gelmesi bekleniyor.

Staj ve çıraklık mağdurları düzenlemenin kendilerini de kapsamasını istiyor. Ancak şu ana kadar olumlu bir cevap alabilmiş değiller.

Yılmayan staj ve çıraklık mağdurları ümitlerini tümüyle yitirmiş değiller.
EYT düzenlemesine Meclis’teki görüşmeleri esnasında kendilerini de kapsayacak bir madde eklenebileceğini düşünen staj mağdurları, seslerini duyurmak için bu kez de Bursa’da toplanıyor.

PAZAR GÜNÜ BURSA’DA BULUŞUYORLAR

Meslek lisesinde, sanayide aktif olarak ve iş yerlerinde çırak olarak çalışan ancak sigortalarının sadece kısa vadeli şekilde yatması nedeniyle emeklilikleri 10-15 yıl geciken staj ve çıraklık mağdurları 8 Ocak günü Bursa'da basın açıklaması yapacak. Tüm mağdurların davet edildiği basın toplantısı saat 14.00’te başlayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum