AK Parti yeniden aday göstermemişti: Rakip partiye katıldı

AK Parti yeniden aday göstermemişti: Rakip partiye katıldı

Yerel seçimlere MHP ile ittifak halinde giren AK Parti’de bir kan kaybı daha gerçekleşti. Bursa’nın Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa ederek YRP’den aday oldu.

Seçim çalışmalarını devam ettiren AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmayı sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Bursa’da Bursa halkı ile buluşan AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Bursa ilçelerindeki adaylarını kamuoyuna tanıttı. AK Parti, Bursa’nın Kestel ilçesinde değişikliğe giderek Önder Tanır yerine Ferhat Erol’u aday olarak gösterdi. Mevcut başkan Tanır, bu kararın ardından AK Parti’den istifa etti ve Yeniden Refah Partisi’nden Kestel’de AK Parti’ye rakip oldu.

yrp-1.jpg

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Yeniden Refah Partisi, Bursa’nın Kestel ilçesinden aday gösterdikleri Önder Tanır’a parti rozetinin takıldığı anın fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Partinin paylaştığı görsellerde şu ifadeler yer aldı: “Bursa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Ak Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partimizin Kestel Belediye Başkan Adayı olmuştur. Kestel’e ve partimize hayırlı olsun.”

yrp-2.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.