Ana muhaletin başında kim var: Özgür Özel’e sert eleştiri

Ana muhaletin başında kim var: Özgür Özel’e sert eleştiri

Nedim Şener ana muhalefet partisi CHP’yi eleştirmeye devam ediyor. Partide Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir hesaplaşma yaşandığını söyleyen Şener, Özgür Özel’i de tavşan başkan olarak niteledi.

Nedim Şener, değişim sloganlarıyla yola çıkan yeni CHP yönetimini sert eleştirdi. Parti içerisinde İmamoğlu-Kılıçdaroğlu hesaplaşmasının yaşandığını belirten Şener, Özgür Özel’in başkanlık koltuğuna İmamoğlu tarafından yerleştirildiğini kaydetti.

Şener’in ifadeleri şöyle:

“Herkes Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’i kastederek “CHP’de üçlü yapı mı var?” diye soruyor.

Hayır, CHP’de Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu hesaplaşması var. İmamoğlu’nun desteğiyle Genel Başkan koltuğuna oturtulan Özgür Özel ise zaten “tavşan aday” olarak araya girmişti. Şimdi seçildiği günde beri sosyal medyada yazıldığı şekliyle o sadece bir “tavşan başkan”

1.jpg

KARADENİZ LOBİSİ

Bir dönem CHP Genel Başkan Yardımcılığı yapan Eren Erdem’in, İmamoğlu’nu sert eleştirdiğini söyleyen Şener şöyle devam etti:

“Eren Erdem’in şu söyledikleri bugün değilse ileride çok tartışılacak: “Ne hikmetse bir Karadeniz lobisi İstanbul’da her tarafta belediye başkanı oluyor. Sayın bakalım kaç tane Trabzonlu var? CHP ilk kez böyle bir süreci ve dönemi yaşıyor. Partide çok açık şekilde Kürt ve Alevi tasfiyesi yapılıyor. CHP’de bir kıyım hareketi yapılıyor. Yıllardır bu partide kurultaylar yaşadım. Bu süreçteki kıyım hiçbir dönemde olmadı. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Türkiye ve İstanbul’daki tüm belediye başkanları tasfiye ediliyor. İstifamın bir gerekçesi budur”

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.