Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden İlk Bürom projesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden İlk Bürom projesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Barolar Birliği iş birliğinde Ulus İş Hanı’nda hayata geçirilen ‘İlk Bürom’ projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Ulus İş Hanı’nın bir kısmının büro açma imkânı olmayan yeni mezun avukatların kullanımına açıldığı projenin açılışına katılan Başkan Mansur Yavaş, “Projenin, hem meslektaşlarımıza hem de Ulus esnafına faydası olacağını ama en önemlisi Cumhuriyetimizin kurulduğu bu merkezin ayağa kalkması konusunda insanları teşvik edeceğini düşünüyorum” dedi.

ÇOK SAYIDA DAVET ALDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Barolar Birliği arasında imzalanan Ortak Hizmet Projesi protokolü kapsamında Ulus İş Hanı’nda “İlk Bürom” projesi hayata geçirildi.

Hayata geçirilen “İlk Bürom” projesinin açılış törenine; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

basliksiz-1-recovered-recovered.jpg

“BURANIN MUTLAKA AYAĞA KALDIRILMASI GEREKİYORDU”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ulus’un ayağa kalkması lazım...” diyerek konuşmasına başladı. Yavaş, “Buranın da mutlaka değerlendirilmesi ve ayağa kaldırılması gerekiyordu. Meslektaşlarımızın yaşadığı zorlukları bilen birisi olarak, aynı zamanda da tarihimizi korumak, burayı kullanacak avukatlar ve müvekkiller vasıtasıyla buraya binlerce insanın gelmesi ile buranın demografik yapısını değiştirmesi amacıyla herkesin gelip sürekli olarak kullanacakları mekânların olması kararlaştırıldı” dedi.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.