Arka Sokaklar Aylin ev sahibi Müjgan kim? Serpil Örümcer kimdir, kaç, yaşında nereli?

Arka Sokaklar Aylin ev sahibi Müjgan kim? Serpil Örümcer kimdir, kaç, yaşında nereli?

Arka Sokaklar dizisinde Aylin ve Hakan'ın başına bela olan ev sahibi Müjgan merak edildi. Arka Sokaklar Aylin ev sahibi Müjgan kim? Serpil Örümcer kimdir, kaç, yaşında nereli?

Arka Sokaklar 664. bölümde Aylin'in ev sahibini canlandıran Müjgan kim olduğu izleyici tarafından araştırılıyor. Hakan'ı sevmeyen ev sahibi Müjgan izleyici tarafından merak ediliyor. Aylin ve Hakan'ı başına bela olan ev sahibi Müjgan kim olduğu merak edildi. Peki, Arka Sokaklar Aylin ev sahibi Müjgan kim? Serpil Örümcer kimdir, kaç, yaşında nereli?

adsada.jpg

ARKA SOKAKLAR AYLİN EV SAHİBİ MÜJGAN KİM?

Arka Sokaklar Aylin'in ev sahibi rolündeki Müjgan karakterini Yeşilçam'ın usta oyunculardan uzun süredir ekranlarda görünmeyen Serpil Örümcer canlandırıyor. Serpil Örümcer'in canlandırdığı Müjgan despot bir karakter olarak Hakan'ı sevmediği görülüyor.

aawewawe.png

SERPİL ÖRÜMCER KİMDİR, KAÇ, YAŞINDA NERELİ?

Serpil Örümcer 1952 doğumludur. Bayan Bacak takma adıyla Yeşilçam filmlerinden tanınmaktadır. 1990'larda cilt kanserine yakalanan ve büyük maddi sıkıntılar içinde olan Örümcer, bir çocuğu odluğu bilinmektedir. 1968-1978 yılları arasında sinemanın vamp kadını "Bayan Bacak" lakabıyla anılmaya başladı. Bir dönemin "Samanyolu" şarkısıyla ünlü olan pop sanatçısı Berkant ile evlenmiştir. Kızı Fulya'nın doğumundan sonra müzik kariyerine devam eden Örümcer, 5 albüm ve 7 tane 45'lik çıkardı. Serpil Örümcer en son bir haber kanalına verdiği röportajda maddi olarak zor durumda olduğunu belirterek, aturalarını ödeyebilmek için koleksiyonunu sattığını söylemiştir. Sesinin duyulmasının ardından uzun zamandır olmadığı ekranlarda Arka Sokaklar Müjgan karakteri ile görünmüştür.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.