Arka Sokaklar Savcı Belgin kim? Gülden Avşaroğlu kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar Savcı Belgin kim? Gülden Avşaroğlu kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar Savcı Belgin kim olduğu merak ediliyor. Arka Sokaklar 668. bölüm konuk oyuncu olarak katılan Gülden Avşaroğlu araştırılıyor. Peki, Arka Sokaklar Savcı Belgin kim? Gülden Avşaroğlu kim, kaç yaşında, nereli?

Arka Sokaklar 668. bölüm konuk oyuncuları araştırılıyor. Arka Sokaklar Savcı Belgin merak ediliyor. İzleyiciler 668. bölüm Gülden Avşaroğlu kim olduğunu arama motorlarında sorguluyor. Peki, Arka Sokaklar Savcı Belgin kim? Gülden Avşaroğlu kim, kaç yaşında, nereli?

guldenavsaroglu.jpg

ARKA SOKAKLAR SAVCI BELGİN KİM?

Arka Sokaklar 668. bölümde Kadir'in geçireceği soruşturmayı yürüteceği düşünülen Savcı Belgin karakterini Gülden Avşaroğlu canlandırmaktadır. Rıza baba ve ekibini zorlayacak bir karakter olduğu düşünülüyor.

GÜLDEN AVŞAROĞLU KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Gülden Avşaroğlu, 12 Ağustos 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1.70 cm boyunda 64 kilodur. M.S.Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk olarak 1989 yılında Bizimkiler dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Gülden Avşaroğlu daha sonra birçok projede yer almıştır. Bizimkiler dizisinden sonra Çiçek Taksi, İkinci Bahar gibi zamanın en iyi dizilerinde rol almıştır. En son Menajerimi Ara dizisinde görülen oyuncu şu anda Arka Sokaklar Savcı Belgin karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.