İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

Biz Bu Filmi Daha Önce İzledik!

Biz Bu Filmi Daha Önce İzledik!

Artık 4 adet mevsim yok. İlkbahar, yaz, sonbahar, kış ve Fenerbahçe’nin şampiyonluk kaybetme mevsimi… Bugünkü yazımda Fenerbahçe’nin makus talihini ele alacağım.

Fenerbahçe, şampiyonluk kaybetme işini alışkanlık haline getirdi artık. Sezon başlangıcı müthiş bir futbol, alınan puanlar, atılan goller ve o coşku… Sezon ortasında bir düşüş ve sezonun bitimine 6 hafta kala giden şampiyonluk. Bu filmi gerçekten defalarca izledik.

Kurulan kadro gerçekten harikaydı. Ancak hoca doğru muydu? Bu en başından beri tartışılan bir konuydu. Fenerbahçe, doğru hocayı bulsa kadroyu bulamadı. Kadroyu bulsa hocayı bulamadı. Bunun en büyük sorumlusu tabii ki yönetim ve Ali Koç’tur.

Ali Koç’un oturup düşünmesi gerekiyor. Artık Fenerbahçe’ye yararı mı fazla, zararı mı? Bunları kafasında tartıp karar verebilecek bir insan olduğunu düşünüyorum. Koltuk sevdasına ya da ‘şampiyon olmadan gitmem’ kafalarına girerse bu iş çok saçma yerlere gidebilir.

Tabii ki matematiksel olarak henüz bir şey bitmedi. Ama futbolcuların psikolojisi, İsmail Kartal’ın halleri… Hiç iç açıcı değil. Hoca hala ‘Puan farkı artmadı’ falan diyor. Gerçekten ya bir ciddiyetsizlik var. Ya da hocanın karakteri bu.

Ne olursa olsun olan yine Fenerbahçe taraftarına oluyor. Umarım bu buhrandan çıkabilirler. Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini doya doya yaşamayalı yıllar oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR