Bursa'da lüks villada patlama: Ceset bulundu!

Bursa'da lüks villada patlama: Ceset bulundu!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 3 katlı villada bir kişinin yaralandığı patlama ve yangın sonrası yapılan incelemede, bodrum katında ceset bulundu.

Olay, Osmangazi'nin İnkaya Mahallesi'nde meydana geldi. Sahipleri yurtdışında yaşayan bir villanın bahçesinde çalışan Ali Vurgun'un binaya girdiği sırada bodrum katta henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Patlamanın ardından yangın çıktı ve diğer katlarda da camlar kırıldı.

Kıyafetleri alev alan Vurgun, kendisini sokağa atarak yardım istedi. Bir yolcu tarafından kurtarılan Vurgun'un vücudu yandı. Olay yerine çağrılan çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekibi, hızla müdahale etti.

Yaralı Vurgun, ilk yardımın ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangın ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çabası sonucunda kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başlatıldı.

BODRUM KATTA CESET BULUNDU

Yangının söndürülmesinin ardından içeri giren itfaiye ekipleri, bodrum katta bir ceset buldu. Yanıklar nedeniyle kimliği belirlenemeyen bu ceset, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek DNA testi ve otopsi için incelenmek üzere teslim edildi.

Tedavi gören Vurgun'un ilk ifadesinde, villadaki cesedin M.Ş.'ye (52) ait olduğunu belirttiği öğrenildi. Ancak bu kişinin kimliğinin yanı sıra ölüm nedeni de dahil olmak üzere detaylı araştırmalar devam ediyor. Ayrıca, patlamanın sebebi de polis tarafından incelenmekte. Güvenlik kamerası görüntülerinde, patlama sonrası villadan dumanların yükseldiği, bahçıvanın alev alan kıyafetleriyle kendini sokağa attığı ve daha sonra giysilerini çıkardıktan sonra ambulansa alındığı görülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.