Çankaya 2 bin ton tuz alımı için ihaleye çıkıyor

Çankaya 2 bin ton tuz alımı için ihaleye çıkıyor

Çankaya Belediyesi karla mücadelede kullanmak için ihale ile 2 bin ton tuz satın alacak. İhalenin son başvuru tarihi olarak ise 5 Aralık 2023 olduğu duyuruldu.

Sonbaharın bitimine sayılı günler kala Ankaralı belediyeler kış hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Çankaya Belediyesi kış aylarında karla mücadelede kullanmak üzere tam iki bin ton ‘Alüminyum Silikat Katkılı Tuz’ alımı için ihaleye çıkacağını duyurdu. Söz konusu tuz alım ihalesi için, “Tuz alım ihalesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” denildi. İhale kapsamında alınan tuzların partiler halinde belediyenin Çayyolu ve Mühye yerleşkelerine getirileceği bildirilirken habere konu olan ihalenin son başvuru tarihi olarak ise 5 Aralık 2023 tarihinde saat 10:00 olduğu duyuruldu.

basliksiz-1-011.jpg

45 GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLECEK

Çankaya Belediyesi ayrıca, çıkacağı tuz alım ihalesi hakkında şu ayrıntılara değindi; “Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren, 45 gün içerisinde partiler halinde yüklenici tarafından teslim edilecektir. Teslim edilecek tuzun parti miktarları ve zamanları idare tarafından belirlenecektir. Belediye ihale sonucu aldığı tuzları işe başlama tarihinden itibaren, 45 gün içerisinde partiler halinde yüklenici tarafından teslim alacaktır. Bu süre içerisinde teslim edilecek tuzun parti miktarları ve zamanları idare tarafından belirlenecektir. İşe başlama süresi ise sözleşmenin imzalanmasını müteakip ilk iş gününde işe başlanacaktır.”

asfqagkjrsg.jpg

İŞTE İHALE İÇİN İSTENEN BELGELER

Habere konu olan tuz alımı ihalesinin komisyon toplantı yeri olarak Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü İhale Salonu-Cumhuriyet Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi. No:11 Kat:7 Çankaya Ankara olarak belirlendi. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ise şu şekilde; “İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler, idare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterleri, idare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.”

ara-003.jpg

EN DÜŞÜK TEKLİF KAZANIR

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir” açıklaması yapılan ihale duyurusunda son olarak şu hususlara değinildi; “İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.”

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.