Çete elebaşı Ömer Faruk Bulut kimdir? Ömer Faruk Bulut nereli, kaç yaşında?

Çete elebaşı Ömer Faruk Bulut kimdir? Ömer Faruk Bulut nereli, kaç yaşında?

Ömer Faruk Bulut son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Çete elebaşı Ömer Faruk Bulut kimdir? Ömer Faruk Bulut nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Ömer Faruk Bulut son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Ömer Faruk Bulut, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Ömer Faruk Bulut hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Çete elebaşı Ömer Faruk Bulut kimdir? Ömer Faruk Bulut nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

ÖMER FARUK BULUT KİMDİR?

Emniyet güçlerinin Elazığ ve Konya’da gerçekleştirdiği operasyonlarda, Elazığ'da elebaşılığını Ömer Faruk Bulut’un ve Konya’da elebaşılığını Engin Yolcu’nun yaptığı organize suç örgütleri çökertildi. Ayrıca, örgüt elebaşları başta olmak üzere 42 örgüt üyesi yakalandı. Operasyonlar sonucu 11 adet ruhsatsız tabanca, 8adet pompalı tüfek, 3 adet av tüfeği, çok sayıda fişek ve muhtelif miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Bakan Yerlikaya sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Organize suç örgütlerinin hiçbiri yüce Türk adaletinden kaçamayacak. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Hepsi bir bir kafese girecek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin suç örgütü kurarak halkımızın huzurunu bozanların her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından açıklanan bu bilgilerde adı geçen iki suç örgütünün elebaşları Ömer Faruk Bulut ve Engin Yolcu hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Detaylar geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.