CHP’de Ankara krizi: Beşikçioğlu Yavaş’ı “Reva Değil” sözleriyle eleştirdi

CHP’de Ankara krizi: Beşikçioğlu Yavaş’ı “Reva Değil” sözleriyle eleştirdi

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, seçim çalışmalarında karşı karşıya geldi. Beşikçioğlu, katıldığı etkinlik ve programlarda Mansur Yavaş’ı eleştirdi.

Partiler, yaklaşan 31 Mart seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Seçime az bir süre kalan çeşitli etkinliklere ve programlara katılım sağlayan adaylar, ilçe ve illerde olan eksikleri anlatarak vatandaşlardan destek istemeye devam etti. CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, daha önce katıldığı bir yayında dolaylı yoldan Mansur Yavaş’ı eleştirirken, bu sefer de ilçede katıldığı bir etkinlikte büyükşehir yönetimini ‘Etimesgut’ta otobüs yok’ diyerek eleştirdi. Mansur Yavaş cephesinden ise herhangi bir açıklama gelmedi.

chp-2.jpg

“OTOBÜSÜMÜZ YOK”

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut’ta düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Etkinliktekilere seslenen Beşikçioğlu, vatandaşlara şu şekilde konuştu: “En büyük sorunumuz ulaşım. Otobüsümüz yok ya… Bir tane ring var, Etimesgut’un içinde 45-50 dakika dolanıyor. Bu reva değil.” Erdal Beşikçioğlu’nun bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, vatandaşlardan otobüslerin sorumlusun Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mansur Yavaş olduğu uyarısı geldi. Bu konuşma üzerine EGO ya da Mansur Yavaş cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi.

chp-3.jpg

“DOĞALGAZ BAĞLANMAYAN YERLER VAR” DEMİŞTİ

Etimesgut’taki etkinlikte yaptığı konuşması ile Mansur Yavaş başkanlığındaki Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait EGO’yu eleştiren Erdal Beşikçioğlu, daha önce de Ankara’nın bazı yerleşim yerlerinde doğal gaz olmadığını söylemişti. Bir televizyon yayınında Büyükşehir Belediyesinin alanı içinde olan doğalgaz sorunu ile ilgili olarak konuşan Beşikçioğlu, “Türkiye’nin başkentinde, Ankara’da doğalgaz bağlanmamış köye. Kanalizasyon altyapısı yok, telefonlar çekmiyor. Başkenttesiniz” sözlerini kullanmıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.