Devlet Bahçeli’den asgari ücret açıklaması: “Söz veriyorum”

Devlet Bahçeli’den asgari ücret açıklaması: “Söz veriyorum”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli’nin asgari ücret ile açıklaması dikkat çekti. Asgari ücret ile ilgili konuşan Bahçeli, “Söz veriyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında genel olarak açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Çöktü dediler dimdik doğrulduk. Baraja takılacağımızı söylediler, coşkun ırmaklar gibi taştık. Onlar bizi tanımıyor, melun niyet sahiplerini biz gayet iyi biliyoruz. Yaklaşan hesap gününü de dört gözle bekliyoruz" dedi. Açıklamasının devamın Bahçeli, asgari ücretle ilgili "Vatandaşlarımızın döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayacakları maaşı destekliyor, üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum" şeklinde konuştu.

DİKKAT ÇEKİCİ ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI: “SÖZ VERİYORUM”

Grup toplantısındaki genel değerlendirmelerin ardından temmuz ayında asgari ücrete gelecek ara zam ile alakalı olarak “Asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin emekli ve memurlarımızın döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayacakları maaşı destekliyor, üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum" ifadelerinde bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.