Dr. Erkan Aydın kimdir? Erkan Aydın nereli, kaç yaşında?

Dr. Erkan Aydın kimdir? Erkan Aydın nereli, kaç yaşında?

Doktor Erkan Aydın son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Dr. Erkan Aydın kimdir? Erkan Aydın nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Erkan Aydın, son dönemlerde ilk sıralarda yer alıyor. Gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Doktor Erkan Aydın hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Dr. Erkan Aydın kimdir? Erkan Aydın nereli, kaç yaşında? İşte İlk Sayfa Gazetesi olarak derlediğimiz Erkan Aydın hayatı ve biyografisi:

ERKAN AYDIN KİMDİR?

Erkan Aydın, 1976 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Erkan Aydın, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimi aldı. TRT dâhil olmak üzere birçok kanalda televizyon programlarına katılmaktadır. Ekranlarda Ramazan ayına özel program da yapan Erkan Aydın, 2018 ve 2019 yıllarında Hürriyet Gazetesi'nin Ramazan ayı sayfasını hazırladı. Ramazan içerikli köşe yazıları da kaleme almakta.

10 yıl kadar bir süre devlet memurluğu yaptıktan sonra bu işten ayrılıp iş hayatına turizm sektörü kategorisinde devam etti. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

KİTAPLARI

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz

Arz-ı Mukaddes Kudüs

Hızlı, güncel ve tarafsız olarak tüm ünlülerin biyografisine www.gazeteilksayfa.com adresinden bir tıkla erişebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.