Dizilerin sultanı haberlerin kraliçesi oldu: İşte güzel spiker Ela Rümeysa Cebeci hakkında tüm bilgiler

Dizilerin sultanı haberlerin kraliçesi oldu: İşte güzel spiker Ela Rümeysa Cebeci hakkında tüm bilgiler

HaberTürk televizyonunun sabah haberleri sunucusu Ela Rümeysa Cebeci, güzelliği ile adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Ela Rümeysa Cebeci evli mi? Ela Rümeysa Cebeci sevgilisi kim? Ela Rümeysa Cebeci estetiksiz hali? Ela Rümeysa Cebeci boyu kaç?

Türkiye’de sabah haberleri sunucusu olarak son döneme damgasını vuran Ela Rümeysa Cebeci, herkes tarafından merak ediliyor. HaberTürk’te haberleri izleyen vatandaşlar, Cebeci hakkında pek çok sorunun cevabını araştırıyor. Arama motorlarına Ela Rümeysa Cebeci hakkında onlarca soru yazan insanlar, Cebeci’nin boyundan kilosuna, saç renginden sevgilisinin kim olduğuna ve evli olup olmadığına kadar pek çok konunun cevabı araştırıyor. Peki, Ela Rümeysa Cebeci evli mi? Ela Rümeysa Cebeci sevgilisi kim? Ela Rümeysa Cebeci estetiksiz hali? Ela Rümeysa Cebeci boyu kaç? Tüm detaylar haberimizde:

ela-rumeysa-cebeci-2.jpg

ELA RÜMEYSA CEBECİ KİMDİR?

Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Hayatını İstanbul'da geçiren Ela Rümeysa Cebeci; ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Orta dereceli okullardan mezun olan Cebeci, lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesinde İletişim Bölümünden mezun olarak bitirdi. Çalışma hayatının yanı sıra eğitimine büyük önem veren Cebeci, farklı bir alan olan oyunculukla ilgili olarak yüksek lisans yaptı.

ela-rumeysa-cebeci-3.jpg

Eğitimin yanı sıra meslek hayatına da hızlı başlayan Ela Rümeysa Cebeci, henüz genç yaşlarda İstanbul FM’de program yapmaya başladı. Bir dönem sadece mikrofonla binlerce insana seslenen Cebeci, bir yandan da oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk eğitiminin ardından sadece sesiyle değil görüntüsü ve güzelliğiyle de insanların dikkatini çeken Cebeci, pek çok yapımda önemli karakterlerle yer aldı. Ela Rümeysa Cebeci, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışırken, özel kurs merkezlerinde de kurs öğreticisi olarak görev yaptı.

ela-rumeysa-cebeci-4.jpg

Oyunculuk kariyerinin ardından tekrardan habercilik sektörüne dönen Ela Rümeysa Cebeci, TV100 ekranlarında sabah haberleri ile izleyicilerin karşısına çıktı. İlk yayınından itibaren sürekli konuşulmaya başlanan Ela Rümeysa Cebeci ismi, dillere pelesenk oldu. Cebeci, TV100’den ayrıldıktan sonra, HaberTürk televizyonunda sabah haberleri sunmaya devam etti. İşte Ela Rümeysa Cebeci hakkında bilgiler:

ela-rumeysa-cebeci-5.jpg

ELA RÜMEYSA CEBECİ ÇALIŞTIĞI KANALLAR

  • TRT1
  • TGRT Haber
  • TV100
  • HaberTürk

ela-rumeysa-cebeci-6.jpg

ELA RÜMEYSA CEBECİ OYNADIĞI DİZİLER

  • 2011-2012 - Kanıt (Dizi)
  • 2011 - Yıllar Sonra (Dizi)
  • 2011 - Nuri (Dizi)
  • 2012 - Fetih 1453 (Sinema Filmi)
  • 2017 - Şevkat Yerimdar (Dizi)

ela-rumeysa-cebeci-7.jpg

ELA RÜMEYSA CEBECİ EVLİ Mİ?

  • Ela Rümeysa Cebeci’nin bekar olduğu bilinmektedir.

ELA RÜMEYSA CEBECİ SEVGİLİSİ KİM?

  • Ela Rümeysa Cebeci’nin sevgilisinin olup olmadığı bilinmemektedir.

ELA RÜMEYSA CEBECİ BOYU KAÇ?

  • Ela Rümeysa Cebeci’nin boyu 1,72 metredir.

ELA RÜMEYSA CEBECİ ESTETİKSİZ HALİ?

Cebeci'nin estetiksiz haline TGRT Haber'de çalıştığı dönemlerde rastlanılmaktadır. İşte o dönemlerden bir görsel...

ela-rumeysa-cebeci-estetik.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.