En çok ‘Evet’ Keçiören’de

En çok ‘Evet’ Keçiören’de

Keçiören Belediyesi kıydığı nikâhlarla Ankara'nın tüm ilçelerini geride bırakarak birinci oldu.

Birçok ülkeden çiftlerin mutluluğuna tanıklık eden Belediye, 53 de yabancı uyruklu çiftin nikâhını kıyarak, farklı milletlerin mutluluğunda da pay sahibi oldu. 

YARIM SAATTE BAŞVURU

Keçiören Belediyesinin Kuşcağız Mahallesi'ne yaptığı Aşık Veysel Nikah Sarayı'nın da tamamlanmasıyla Keçiören, modern, fonksiyonel, konforlu bir nikâh salonuna kavuştu. Ayrıca nikah törenine katılamayanları da düşünen Belediye, sosyal medya üzerinden kıyılan nikahları online yayınlıyor. Böylece sevdiklerinin mutlu gününe tanıklık etmek isteyen ve farklı nedenlerle yanlarında olamayanlar nikah törenini canlı canlı izleyebiliyorlar. "Hayırlı işe niyet ettiniz mi acele edin" düsturundan yola çıkan Belediye, otomasyon sistemiyle, yarım saat içinde çiftlerin başvurusunu alıp, nikahını kıydıktan sonra nüfusa tescilini yaptırıyor.
 
Çiftlerin dünya evine girmesine zaman zaman da bizzat tanıklık eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Ailenin temel taşları karşılıklı sevgi, saygı, hürmet, anlayıştır. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar ve iki cihan saadeti diliyorum. Cenab-ı Allah kendilerine, milletine ve vatanına hayırlı hizmetler sunacak güzel evlatlar nasip etsin. Darısı bekarların başına" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.