Gölbaşı Belediyesi’nden çocuklara tatil sürprizi

Gölbaşı Belediyesi’nden çocuklara tatil sürprizi

Gölbaşı’nda yaz tatili arasında olan 7-14 yaş arası çocuklar, Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle Aqua Vega Akvaryum’u gezdi.

Gölbaşı’nda yaz tatili arasında olan 7-14 yaş arası çocuklar, Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle Aqua Vega Akvaryum’u gezdi. Akvaryum gezisinde oldukça keyifli anlar geçiren minikler, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e ve belediye çalışanlarına gezi etkinliği için teşekkür etti.

ara.jpg

ÇOCUKLAR SU ALTININ GÜZELLİKLERİYLE BULUŞTU

Başkan Şimşek, “Gölbaşı Belediyesi olarak yaz tatili arasında öğrencilerimize, kıymetli evlatlarımıza bir gezi düzenledik. Akvaryum gezisiyle çocuklarımızı su altının güzellikleriyle buluşturarak onların merak duygularını beslemek istedik. Minik yavrularımız, deniz canlılarını yakından gözlemlemiş oldu. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda bizlere de enerji depoluyor. Mutlu çocuklar ve gençler, mutlu yarınlar demektir. Gölbaşı’nda gençlerimizin, çocuklarımızın yüzlerini güldürmeye devam etmek için onlara yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Onların her zaman destekçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.