Soner Cengiz

Soner Cengiz

Hayal ve gerçek

Hayal ve gerçek

 

       Beşiktaş Dinamo Kiev maçında çok kötü bir sonuçla istanbul’a döndü grubun son maçına lider giren Beşiktaş ligi 3. Bitirdi ve tarihi bir hezimet oldu.

       Peki suçlu kimdi Şenol Güneş’mi? sporcular mı? hakem mi? yoksa donduran soğuk mu? bence birinci etken Hakem di, ikinci etken Şenol Güneş, üçüncü etken Abobaker ve diğer sporculardır.

    Hakem için çok bir şey yazmayacağım,çünkü onlar almış olduğu talimatları yerine getirmek için ellerinden geleni yaptılar.Kartlar, ofsaytlar, yani ne yapmaları gerekiyorsa onu özenle yaptılar.

      Peki bizimkiler ne yaptı daha doğrusu ne yapmadı, kazanması ve tarih yazacakları bir maçtan el birliğiyle hezimetle İstanbul’a döndüler hakem aldığı talimatları uygularken bizimkiler de gerekeni yaptı.

      Ben olsam Abobaker ve Quarezmay’ı sorgularım, atılmak için ellerinden geleni yaptılar. Ey!!! Abobaker…  hakem zaten belli, takımın morali bozulmuş demoralize olmuş bir kişi eksiksiniz hakem zaten belli düdüğü çalmış o topa vurmak sana veya takımına ne kazandıracak derdin ne…

     Hava çok soğuktu o yüzden biran önce çıkmak mı istedin yoksa!!!…. başka sana soracak bir şey bulamıyorum.

    Peki eyy!!!... Quarezma takımın dokuz kişi kalmış skor belli senin derdin ne… rakibe yaptığın hareket neyin nesi… derdin ne; nasıl olsa hakemler beni atmıyor diye mi bu hareketler.

    Şenol hoca sen ne yaptın peki.. bence aynı Fenerbahçe maçında olduğu gibi kazanmak için hiçbir şey yapmadın sadece seyrettin, sanırım ki Kiew’in soğuğunda sende dondun kaldın.

    Kısacası bir hayal‘imiz vardı yine hayal olarak kaldı halbuki bütün olanlara karşı seyirciniz yanınızdaydı ama… ne sen kenardaydın nede takımın bedenen oradaydınız,ruhen inanmamıştınız. yoksa inanmış olsaydık ne hakem ne de Kiew Beşiktaş’ı yenecek güçte değildi.

    Yine de canın sağ olsun Beşiktaş’ım bundan sonra Avrupa liginde başarılar diliyorum, ama daha dikkatli olmalıyız ve bu maçtan ders çıkarmalıyız.

     Birde Şenol hocam basın toplantısında biz bu hezimeti hak etmedik ama Kiew’i tebrik ediyorum hak ettiler diyorsun, hangi söylediğin doğru, biz yenilgiyi hak etmediysek Kiew nasıl hak ediyor anlamadım…

     Arda Turan; çok şey yazıldı, çizildi, içimizde ki İrlandalılar senin başarısızlığını bekleyerek, yazan çizenlere en güzel cevap oynadığın futbol ve attığın üç golle cevabı verdin.

     Bravo sana bravo Avrupa da adından söz ettiren Türk futbolculara sizler can’sınız oynayın gol atın gol attırın ki içimizdeki İrlandalıların canı yansın kahrolsunlar.   

    Avrupa arenasında futbol oynayan tüm kardeşlerime sonsuz başarılar bir gün kendimizden olanı sevmeyi desteklemeyi öğreneceğiz.

     İşte o gün daha çok Avrupa’ya ve dünyaya sporcu ihraç edeceğiz ve sporcularımızın daha çok yetişmesine ve başarılı olmasına sebep olacak.

    Sağlıcakla kalın, sporda kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR