Keçiören Belediyesi okçuluk spor salonunun temelini attı

Keçiören Belediyesi okçuluk spor salonunun temelini attı

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık Mahallesi Yozgat Bulvarı üzerine inşa edilecek Okçuluk Kapalı Spor Salonu’nun temelleri atıldı.

Törene Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Törende katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada ata sporu olan okçuluğun geliştirilmesi için önemli bir eseri inşa etmeye başardıklarını söyleyen Başkan Turgut Altınok, “Şehrimizdeki hizmet kervanı devam ediyor. Başkent’imize güzel bir eseri daha kazandırıyoruz. Burası ata sporumuz olan okçuluğa hizmet verecek önemli bir tesis olacak. Ata sporumuzu yaşatıp, okçularımızı yetiştireceğiz” dedi.

ara-001.jpg

“11 TANE SPOR SALONU YAPIYORUZ”

Keçiören’e önemli spor yatırımları yaptıklarını da aktaran Altınok konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kapalı spor salonu olarak Keçiören`de şuanda 11 tane spor salonu yapıyoruz. Sekizinin ihalesi yapıldı, diğerlerini de yapacağız. Sağlıklı bir toplumun temeli spordur. Ayrıca çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor önemli. Şu an devletimize yönelik iç tehditte uyuşturucu bir numarada yer alıyor.”

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.