Kirli Sepeti Esma kim? Aslıhan Kapanşahin kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Esma kim? Aslıhan Kapanşahin kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Esma arama motorlarında sorgulanıyor. Kirli Sepeti Esma kim olduğu merak ediliyor. Peki, Kirli Sepeti Esma kim? Aslıhan Kapanşahin kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Esma, izleyicilerin merakla araştırdığı arasında bulunuyor. Kirli Sepeti dizisinde, Medine'nin kardeşi olan Esma karakteri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Kirli Sepeti Esma kim? Aslıhan Kapanşahin kim, kaç yaşında, nereli?

kapansahin2.jpg

KİRLİ SEPETİ ESMA KİM?

Kirli Sepeti Esma karakterini Aslıhan Kapanşahin canlandırmaktadır. Kirli Sepeti Esma, Kirli Sepeti Medine'nin kardeşi rolündedir. Kirli Sepeti Medine'nin yaşadığı eve sürpriz yaparak gelmiştir. Medine ile birlikte hareket etmektedir. Şımarık bir karakter olarak görünür. Kirli Sepeti 21. bölümde kardeşi Medine'nin kendisinde tokat attığı görülmektedir. Kirli Sepeti Esma ve Kirli Sepeti Medine'nin peşine bu bölümde abileri düşmüştür. Esma ve Medine'nin bu sahneden sonra ne yapacağı merak konusu olmuştur.

a1eee.jpg

ASLIHAN KAPANŞAHİN KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

2 Kasım 2000 İstanbul doğumludur. Aslen Karabük'lüdür. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ufak Tefek Cinayetler ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi diziler ve Güneşi Gördüm sinema filminde rol almıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.