Kirli Sepeti Kerem kimdir? Başaran Yavuz kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Kerem kimdir? Başaran Yavuz kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti Ece'nin nişanlısı rolünde olan Kirli Sepeti Kerem araştırılıyor. Kirli Sepeti Esma ile de tanışmış olan Kirli Sepeti Kerem arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Kirli Sepeti Kerem kimdir? Başaran Yavuz kim, kaç yaşında, nereli?

Kirli Sepeti dizisine yeni karakterler dahil oldu. Kirli Sepeti 20. bölümde ilk kez görünen karakterlerden biri de Kirli Sepeti Kerem oldu. Kirli Sepeti Kerem dizide Kirli Sepeti Levent'in çalıştığı hastanenin sahibi ve Kirli Sepeti Ece'nin nişanlısı rolünde bulunuyor. 21. bölümde izleyici karşısında daha çok görünen karakter araştırılıyor. Peki, Kirli Sepeti Kerem kimdir? Başaran Yavuz kim, kaç yaşında, nereli?

a22.jpg

KİRLİ SEPETİ KEREM KİMDİR?

Kirli Sepeti Kerem dizide Kirli Sepeti Ece'nin nişanlısı olarak görünüyor. Kirli Sepeti Ece'nin eski sevgilisi olan Levent ise Kirli Sepeti Kerem'in sahibi olduğu hastanede çalışıyor. Kirli Sepeti 20. bölümde ayrıca Kirli Sepeti Kerem, Esma'ya kartını veriyor. Kartında ise tam adı Kerem Sağlam olarak görünüyor. Kirli Sepeti Kerem'i dizide Başaran Yavuz canlandırıyor.

asdada-001.jpg

BAŞARAN YAVUZ KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1989 doğumludur. Nereli olduğu bilinmemektedir. Temel Oyunculuk ve Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır. 2018 yılında Savaşçı ve Vatanım Sensin, 2023'te ise Aile ve Yartılan dizilerinde rol almıştır. Akif adlı sinema filminde Ömer Rıza karakterini canlandıran oyuncu 2024 itibariyle Kirli Sepeti Kerem olarak izleyici karşısına çıkmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum