Osman Doğan

Osman Doğan

Küçük Bebeğin sucu günahı ne?

Küçük Bebeğin sucu günahı ne?

 

Bir kıyım yaşanıyor diye sığındılar bize. Kan akıyor, Ölümler var diye öz yurtlarından kaçıyor bu insanlar.

En kötüsüde olsa vatan terk edilmez doğru, demek ki en Kötünün kötüsü yaşanıyor. Peki bizler neler yapıyoruz. Bir avuç kötü niyetli Suriyeli Yüzünden herkesi kötü ilan ettik. Evde kalmış, sabıkası olan, sokağın delisine bile genç toy Suriyeli kızları aldık, yetindik mi? Hayır... Bir eşimiz varken ikincisini, üçüncüsünü suriyelilerden Alıp adeta kapatma yaptık, yetindik mi? Hayır... Suriye sınırına tezgah kurup adeta kadın tüccarlığına soyunduk. Kadın ticaretinin yönünü  Moldovya'dan , Ukrayna'dan vazgeçirip Suriyeli masum, Çaresiz insanlara yönelttik. Yetindik mi? Hayır... Internet üzerinden Çin malı şişme balonlar alarak alarak Çaresiz insanları umut yolçuluğu adı Altın'da Ölüme götürdük... Kısaca aç gözlü, para severlerin hırsı Yüzünden ölümleri, yıkımları, dini, namusu görmezden geldik.

Uluslar arası düzeyde Türkiye'nin itibarını sıfırlamak için dört koldan aç kurtlar gibi bu insanların başına üşüştük. Sonuç; kocaman bir hüsran...

Dünya devletleri bu Zulüm karşısında susarken biz devlet olarak kucağımızı açtık... Devlet olarak açtık da, halk olarak açabildik mi? Halen Suriyelileri tehdit olarak gören bir CHP zihniyetinin tavrından dolayı, vurun kahpeye filmini aratmayan hikayeleri bu ülkenin gündemine soktuk... Iyi mi yaptık? Ölüm iyiyse iyi yapmışızdır değil mi?

 

Xxx

 

Ipek holdinge yapılan müdahale sonrası Akın ipeğin annesi, meşhur ismi  melek anne televizyonda bir açıklama yapıyor, bu olay Kardeşler'in kavgası diyor... Doğru mu söylüyor bilinmez ama, bu KARDEŞ kavgası muhabbeti uzamaya başladı. Kardeşler bir birlerine en ağır ithamlarda bulunuyor, biri kilometrelerce öteden beddua ediyor, diğeri size kandık, bizi kandırdınız diyor.  Kandırılan da, kanan da bu ülkeye ağır bedeller ödetiyor. Bu da halkın Can'ını sıkıyor.

Madem KARDEŞ kavgası bunun adı, neden hiç kimse geri adım atmıyor? Neden hiç kimse bu memlekete bunları yaşatmaya hakkımız yok demiyor, neden hiç kimse büyümek dururken, süper güç devlet olma yolu bize göz kırparken kaleyi içten yıkmaya Çalışıyor. Doğru bu kavga bir KARDEŞ kavgasıysa son bulmalı... Devlet asli olandır deyip hatalardan ders çıkartılmalı. Ben Akın ipeğin açıklamalarını dinlediğimde seçime ilerlerken insanları ak partiden tiksindirmek için üst aklın attığı bir adım diyorum. Yalan haber yapan cumhuriyet basılmadı da bugün mü basıldı?  Bu üst aklın oyunu, bana göre erken  seçim çalışmalarına ak parti karşıtları hızlı başladı. Kolları sıvayanlara bakılacak olursa, bıktırma, iğrendirme, yeter artık dedirtme girişimleri başladı. Bana göre ne Akın ipek te birşey var, ne de oraya gidenlerde... Paralel kendisine Baskın yapmasın? Orada bulunan Mülk haritalarını, elektrik düzeni haritalarını numune olarak Alıp, bir şey bulduk derlerse hiç şaşırmam. Gidenler kimdi, basanlar kimdi önce bunları göz önüne almak Lazım, yoksa Baskın basanın Olmasın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR