Bahçeli: "Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz"

Bahçeli: "Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz"

MHP lideri Devlet Bahçeli, Mersin'de gerçekleştirilen mitingte, "Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Akıntının tersine kürek çekenlere uğurlar olsun denmelidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı mitingte önemli açıklamalarda bulundun. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde:

"Mersin'de ayrımcılığa yer yoktur. Burada aymazlığa yer yoktur. Ne var ki Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. İdeolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin'i yorgun düşürmüştür. Mersin'de taş üstüne taş koyan bir belediye yönetiminden ne iz ne bir eser vardır. Devletin kaynaklarını ulufe gibi dağıtan bir belediye anlayışı ortadadır.

"YAPACAK OLAN GELMELİDİR"

Yapamayan gitmeli yapacak olan gelmelidir. Yapabilecek olan gelmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Akıntının tersine kürek çekenlere uğurlar olsun denmelidir. Mersin bizim Türkiye hepimizindir. DEM'lenmiş CHP'ye hayır diyecek misiniz? DEM'lenene Mersin'in mesajını veriyorsunuz. İnanıyorum ki Mersin kamburundan kurtulacak.

"MERSİN'İN HİZMETİNE TALİBİZ"

Yalan belediyeciliğin 63 günlük süresi kaldı. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Bu şehirde yaşayan hiçbir vatandaşımız ilgisiz bırakılmayacak. Kalbimiz Mersin'le bir çarpacak. Mersin Türkiye'nin parlayan yıldızı hale gelecek. Mersin'in geleceği için el ele gönül gönüle omuz omuza verecek miyiz. Rehin alınan DEM'lenmiş CHP'den kurtulmak için hareket edecek miyiz? Mersin'in hizmetine talibiz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.