Necmiye Birkoç kimdir? Necmiye Birkoç nereli, kaç yaşında?

Necmiye Birkoç kimdir? Necmiye Birkoç nereli, kaç yaşında?

Çağlayan Adliyesi'ne gerçekleştirilen saldırının ardından Necmiye Birkoç ismi konuşulmaya başlandı. İnsanlar Necmiye Birkoç kimdir? Necmiye Birkoç nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Necmiye Birkoç son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Necmiye Birkoç, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Necmiye Birkoç hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Necmiye Birkoç kimdir? Necmiye Birkoç nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

NECMİYE BİRKOÇ KİMDİR?

Anadolu Ajansı’nın verdiği bilgilere göre Çağlayan Adliyesi saldırganlarının Pınar Birçok ve Emrah Yayla olduğu aktarıldı. Necmiye Birkoç, 2001 yılında dünyaya geldi. Henüz 18 yaşında çeşitli suçlardan hüküm yiyen Pınar Birçok, bir süre cezaevinde kaldı. 23 yaşındaki Necmiye Birkoç’a “yargılama” sürecinde “gizli tanık ifadeleri” ve bir yerde “ele geçirilen” molotof kokteylleri nedeniyle “patlayıcı madde bulundurmak”tan 10 yıl, “örgüt üyeliği”nden ise 9 yıl hapis cezası verildi. Cezaevinde bir süre kalan Birçok, daha sonra tahliye oldu.

Necmiye Birkoç, iddialara göre bugün Çağlayan Adliyesi’nde hakim karşısına çıkacaktı. Pınar Birkoç’un bu nedenle orada olduğu konuşulanlar arasında yer aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.