Pursaklar Belediyesi’nde çocuk şenliği başladı

Pursaklar Belediyesi’nde çocuk şenliği başladı

Çocukların yaz aylarının tadını çıkarabilmeleri için farklı etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve binlerce çocuğun katılım sağladığı 3.Pursaklar Çocuk Şenliği’ne start verdi.

Yaz aylarında çocukların doyasıya eğlenebilmeleri ve boş vakitlerini dolu dolu geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 3.Pursaklar Çocuk Şenliği’ne, Saray Selçuklu Meydanında başlangıç yaptı.

DOYASIYA EĞLENME FIRSATI

Pursaklar Belediye ekipleri tarafından, meydana kurulan şişme oyun parkları, kukla gösterileri, illüzyon gösterileri, Bubble Show, palyaçolar, animatörler, geleneksel oyunlar vb. çeşitli gösterilerle çocuklar, keyifli bir gün geçirirken doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

ara-003.jpg

‘‘TAKVİMİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN’’

Pursaklar’daki her çocuğun doya doya eğlenmeleri için her mahalleye sırasıyla oyun istasyonlarını kuracaklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleneksel hale dönüştürdüğümüz 3.Pursaklar Çocuk Şenliğimize Saray Selçuklu Meydanımızda start verdik. Etkinliğimizin ilk gününde çocuklarımız, şenlik alanının tadını doyasıya çıkardı. Çocuk Şenliğine tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Etkinlik takvimini takip etmeyi unutmayın" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.