Pursaklar Belediyesi’nde milli Ragbi oyuncuları ağırlandı

Pursaklar Belediyesi’nde milli Ragbi oyuncuları ağırlandı

İsviçre’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan U18 Ragbi Milli Takımına, Pursaklar Belediye Spor Kulübünden 3 oyuncu çağrıldı.

Gösterdiği başarılı performansla bütün otoritelerin dikkatini çeken Pursaklar Belediye Spor Kulübünden 3 oyuncu İsviçre'de gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasında Pursaklar’ı temsil edecek.

MAKAMINDA ZİYARET

U18 Ragbi Milli Takımına çağrılan Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcuları Emirhan Ölmez, Şükrü Güney, M. Ali Paşa Gürler, spor altyapısına her geçen gün yeni bir yatırım yapan ve sportif alanda gösterdikleri başarılara büyük katkı sağlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i milli takım kampı öncesi makamında ziyaret etti.

‘‘YOLUNUZ AÇIK OLSUN’’

Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcularının verdikleri büyük emeklerin karşılığını milli formayı gururla giyerek yaşadıklarını belirten Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Belediye olarak spora verdiğimiz desteğin ve yatırımın karşılığını milli takıma giden sporcularımızın ilçemize yaşattığı gururla alıyoruz. Böyle başarılı sporcularımızın olduğunu görmek Pursaklar’da spor altyapısının güçlendirilmesi ve ilçemizin spor kenti olması adına hayata geçirilen hizmet ve çalışmalarımızı artırma yönünde bizi daha çok teşvik ediyor. Oyuncularımıza milli takıma seçilerek Pursaklar’ı gururlandırdıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Ragbi Milli Takımına çağrılan, Emirhan Ölmez, Şükrü Güney, M.Ali Paşa Gürler’i tebrik ediyor, İsviçre’de gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun’’ dedi.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.