Şahane Hayatım Aysel sevgilisi kim? Caner Topçu kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım Aysel sevgilisi kim? Caner Topçu kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım 14. Bölüm fragmanında şok bir gelişme yaşandı. Sumru Yavrucuk canlandırdığı Aysel (Ayso) karakteri genç sevgilisi ile Şebnem’e yakalandı. Peki, Şahane Hayatım Aysel sevgilisi kim? Caner Topçu kim, kaç yaşında, nereli?

Şahane Hayatım 13. Bölümde Aysel’in yurtdışında kendisinden genç sevgilisi olduğu ortaya çıkartıldı. 13. Bölümde Aysel sevgilisini Türkiye’ye çağırdı. 14. Bölüm fragmanında görülen Şahane Hayatım Aysel’in sevgilisinin kim olduğu merak izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Şahane Hayatım Aysel sevgilisi kim? Caner Topçu kim, kaç yaşında, nereli?

b2.jpg

PEKİ, ŞAHANE HAYATIM AYSEL SEVGİLİSİ KİM?

Şahane Hayatım 13. Bölümde Ece ve Şebnem tarafından Aysel’in yurtdışında kendisinden genç sevgilisi olduğu öne sürüldü. İlerleyen sahnelerde Şahane Hayatım Aysel sevgilisini Türkiye’ye çağırdı. 14. Bölüm fragmanda ise ikili evde birlikte göründü. Bu sırada da Şebnem tarafından yakalandı. Şahane Hayatım Aysel’in sevgilisi değil oğlu olduğu gösterilerek dizide ters köşe yapıldı ve karakterin adı Demir olarak söylendi. Dizide Caner Topçu, karakteri canlandırıyor.

b1.jpg

CANER TOPÇU KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Şahane Hayatım Aysel sevgilisi Demir karakterini canlandıran Oyuncu Caner Topçu’dur. Caner Topçu 25 Haziran 1997 İstanbul doğumludur. Aslen Kastamonulu’dur. Harun Özer Tiyatro Eğitimi ve Fulya Filazi Oyunculuk Eğitimi almıştır. Beyaz Cehennem, Dikkat İnternet Var, Sarıkamış ve İnançtan Zafere gibi birçok tiyatro oyununda rol aldı. 2019 yılında Nöbet dizisinde Caner, 2021’de Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı İlyas Reis, 2022 Duy Beni dizisinde Kanat Günay ve 2023 Dönence dizisinde Özgür karakterlerini canlandırmıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.