Sanal dünyaya sporla savaş

Sanal dünyaya sporla savaş

Saadet’in Sincan’dan genç belediye başkan adayı M. İbrahim Dilman, ilçenin birçok noktasına ‘Aktif Yaşam Alanları’ adında spor merkezleri kurarak, sanal dünyaya hapsolan gençleri kurtarıp yeniden sporla tanıştırmayı vadetti. 

Saadet’in Sincan’dan genç belediye başkan adayı M. İbrahim Dilman, ilçenin birçok noktasına ‘Aktif Yaşam Alanları’ adında spor merkezleri kurarak, sanal dünyaya hapsolan gençleri kurtarıp yeniden sporla tanıştırmayı vadetti. 

Saadet Partisi Sincan Belediye Başkan Adayı Muhammet İbrahim Dilman, ilçe meydanında yaptığı bir konuşmada seçmenlere seslendi. Göreve gelmeleri halinde Sincan’a yeni bir bakış açısı kazandıracaklarını belirten Dilman, genç bir kadroya sahip olduklarına dikkat çekti. 

SİNCAN’A TEKNOLOJİ MERKEZİ KURULACAK

Teknoloji konusuna bir hayli önem vereceklerini kaydeden Dilman, “İnşa edeceğimiz ‘Sincan Teknoloji Merkezi’nde genç mühendis ve mühendis adaylarımız alanlarıyla ilgili her türlü araştırma ve pratik çalışmayı yapabilecekler. Doğrudan üretime yönelik olacak bu merkezde alanında uzman usta isimler de eğitimler verecek. Sincan’ımız özellikle teknoloji konusunda örnek ilçe konumuna gelerek sadece Sincan’a değil ülkemize faydalı çalışmalara ev sahipliği yapacak” dedi. 

HER MAHALLEYE SPOR MERKEZİ

Her mahalleye spor merkezi götüreceklerini belirten Dilman, “Aktif Yaşam Alanları’ adı altında her genç oturduğu evin çok yakınında ücretsiz halı saha, basketbol sahası ve tenis kortu gibi spor alanları görecek. Bu sayede bilgisayar, tablet ve telefon başına hapsolan çocuklarımızı ve gençlerimizi oradan kurtarıp adeta yeniden sporla tanıştıracağız” diye konuştu. 

İHTİYACA GÖRE PROJE

İlçeye her türlü hizmeti getireceklerini aktaran Dilman, “Bizim dönemimizde yolundan parkına, köprüsünden otoparkına ve ulaşımına kadar her çalışma ihtiyaca göre en güzel şekilde zaten yapılacak. Bu bizim zaten vazifemiz. Ve inşallah yönetim dönemimizde hem bu hizmetleri hem de vadettiğimiz gerçek projeleri bir bir gerçekleştirip Sincan’ımızı bambaşka bir seviyeye taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

İŞ EHİL ELLERE VERİLECEK

İşi ehline vereceklerini belirten Dilman, “Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılır. Torpil ve kayırmacılığa asla eyvallah demeyeceğiz. ‘Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım’ diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği nitelik dışında hiçbir ayrım gözetilmeyecek. Hesap verebilir ve şeffaf olacağız” ifadelerini aktardı.  

ADEM ORMAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.