Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Seferberlik

Seferberlik

Sosyal demokratlar, Solcular, ulusalcılar, vatanseverler. Okul yıllarından itibaren Kahrolsun ABD derdiniz. Emperyalist ABD derdiniz.
Türkiye, Emperyalist ABD tarafından ekonomik saldırı altındadır. Haydi hodri meydan kaç dolarınız olması önemli değil. Elinde dolarla döviz bürosunda önünde halkın yanında tercihini kullanıp Kahrolsun Emperyalist ABD diyorsan, halkın yanında olduğunu, halkın safını seçtiğini seferberliğe katılarak ezilen halkların yanında olduğunu belirlemelisin.

Milli ve ulusal bütünlüğümüze yapılan saldırı oyununu birlikte bozmalıyız.
Bayrak dalgalandığında yüreğinizde bir kıpırdama hissediyorsanız bu seferberliğe katılmalısınız. Ezan okunurken daveti yüreğinizde hissediyorsanız, Vatanım denildiğinde bu can bin defa feda diyorsanız, Yarabbi Şehitliği Bana da nasip et diye dua ediyorsanız tam zamanı dolarını bozdurup seferberliğe destek vermelisiniz.
Başka ülkelerde camilere, mescitlere, Müslümanlara saldırıyorsa zulüm Baki değil bunların intikamı alınacak diyorsanız ekonomik savaşa destek olmalısınız.
Ata yadigarı Anadolu’yu paramparça yapmak isteyen 15 Temmuz saldırısında tankın paletlerine bende taş koyardım gömleğimi egzoz borusuna tıkayıp saldırın durmasına vesile olmalıydım ya Gazi ya Şehit olmalıydım diyorsanız, fırsat bu fırsat seferberliğe omuz vermelisiniz.
Samimi vatanseverler, milliyetçiler, Müslümanlar; Vatanım, ezanım, bayrağım diyenler yok olmamak yeniden dirilişin devamı için tarihi çağrıyı iyi anlamalı, bütün yüreğimizle benliğimizle ekonomik Seferberlikte ben de varım diye gereğini yapmalıyız.

Çanakkale'de yoktum, milli mücadelede yoktum,15 Temmuzu kaçırdım yeniden diriliş için yola devam için seferberlik de yerinizi almalısınız.
Her bozdurduğum Dolar, Euro; Çanakkale'de gemiyi batıran çavuşun top mermisi, Halisdemir'in kurşunu, tankları durduranların gayreti kadar önemli... 
Seferberlik sonunda saldırılar geri tepecek bir yürüyüş engellenmeyecektir.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR