Silah zoruyla konser iddiası

Silah zoruyla konser iddiası

Elif Buse Doğan ve organizatör Fatih Gül arasında devam eden gerilim bu kez başka bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Elif Buse Doğan'ın silah zoruyla konser verdiği ve bu nedenle Fatih Gül hakkında dava açtığı iddia edildi.

'Samsak döveci' şarkısıyla tanınan Elif Buse Doğan ve organizatörü arasında geçen anlaşmazlık hala devam ediyor. Fatih Gül, 2022 yılında imzaladıkları anlaşma ücretini ödemeyince Elif Buse Doğan'ın icra yoluyla tahsilat yaptığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde bir magazin davetinde konuşan Fatih Gül, "Kendisi sahneye çıkmaktan vazgeçti. Aldığı parayı SMA hastası çocuklara bağışlayacaktı fakat onu da yapmadı" ifadelerini kullandı.

"SİLAHLA TEHDİT ETTİ"

Elif Buse Doğan ise bu açıklamalara karşılık, "Fatih Gül, konser ücretimi ödemediği gibi kardeşime silahını göstererek tehdit etmiştir. SMA'lı bebeğe de bağışımı yaptım" sözlerini kullandı. Silahla tehdit etmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunan Elif Buse Doğan'ın avukatı dilekçede şu ifadelere yer verdi: "Programda müvekkilime doğrudan hakaret edilmiştir. Sosyal medyadan asılsız paylaşımlar yapılmış, müvekkilimin kişilik hakları zedelenmiştir. Elazığ konserinden önce Fatih Gül, kardeşine silah gösterdiği için müvekkilim korkuya kapılmıştır".

KORUMA TALEBİ

Elif Buse Doğan, Fatih Gül ve magazin programı yetkililerinin 'Hakaret', 'İftira' ve tespit edilecek diğer suçlardan haklarında dava açılmasını talep etti. Şarkıcı aynı zamanda koruma kararı ve yayın yasağı talebinde bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.