Terörist Pınar Birkoç kimdir? Pınar Birkoç nereli, kaç yaşında?

Terörist Pınar Birkoç kimdir? Pınar Birkoç nereli, kaç yaşında?

Çağlayan Adliyesi'ne gerçekleştirilen saldırının ardından Pınar Birkoç ismi konuşulmaya başlandı. İnsanlar Pınar Birkoç kimdir? Pınar Birkoç nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Pınar Birkoç son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Pınar Birkoç, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Pınar Birkoç hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Pınar Birkoç kimdir? Pınar Birkoç nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

PINAR BİRKOÇ KİMDİR?

Anadolu Ajansı’nın verdiği bilgilere göre Çağlayan Adliyesi saldırganlarının Pınar Birçok ve Emrah Yayla olduğu aktarıldı. Pınar Birkoç, 2001 yılında dünyaya geldi. Henüz 18 yaşında çeşitli suçlardan hüküm yiyen Pınar Birçok, bir süre cezaevinde kaldı. 23 yaşındaki Pınar Birkoç’a “yargılama” sürecinde “gizli tanık ifadeleri” ve bir yerde “ele geçirilen” molotof kokteylleri nedeniyle “patlayıcı madde bulundurmak”tan 10 yıl, “örgüt üyeliği”nden ise 9 yıl hapis cezası verildi. Cezaevinde bir süre kalan Birçok, daha sonra tahliye oldu.

Pınar Birkoç hakkında önemli detay ise Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun terörist Pınar Birçok’a destek verdiği görüldü. Gergerlioğlu’nun Birçok hakkında daha önce attığı twitte şu ifadeler yer alıyordu:

gfpz0ccxkaa7n4.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.