Uğur Dündar CHP'ye ateş püskürdü: Ah şanssız İzmir...

Uğur Dündar CHP'ye ateş püskürdü: Ah şanssız İzmir...

Gazeteci Uğur Dündar, CHP'nin Tunç Soyer'i İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı göstermemesine tepki gösterdi. Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ,"CHP yönetimi İzmir'i kaybetmek için elinden geleni yapıyor" dedi.

Yerel seçim için partilerin çalışmaları devam ediyor. Bu süreçte CHP'nin gösterdiği bazı adaylar vatandaşların tepkisine maruz kalıyor. Muhalefet, AK Parti'nin çıkardığı önemli adaylara ve vatandaşların CHP'li belediyelere yönelik hizmet eleştirileri karşısında yeni kararlar aldı.

İZMİR'DE TUNÇ SOYER DÖNEMİ SONA ERDİ

Değişikliğin yapıldığı illerden biri de İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu. Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen Tunç Soyer, bu kez aday gösterilmedi. Parti kararıyla Cemil Tugay aday gösterildi. Böylelikle İzmir'de Tunç Soyer'in dönemi resmen sona ermiş oldu.

"AH ŞANSSIZ İZMİR..."

Alınan İzmir adayı kararı muhalif kesimde ise tepkileri artırdı. Bu isimlerden biri de gazeteci Uğur Dündar. Dündar, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Belediye başkan adaylarına bakıyorum da CHP yönetimi İzmir'i kaybetmek için elinden geleni yapıyor! Ah şanssız İzmir... Oysa sen her şeyin en güzeline lâyıksın..."

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.