Zafer Çoktan: 31 Mart’ta rekor bir oyla göreve geleceğiz

Zafer Çoktan: 31 Mart’ta rekor bir oyla göreve geleceğiz

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Çoktan, “31 Mart’ta rekor bir oyla göreve gelip Turgut Başkanımızla hem Ankara’ya hem Keçiören’e hizmet edeceğiz“ dedi.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Çoktan, “31 Mart’ta rekor bir oyla göreve gelip Turgut Başkanımızla hem Ankara’ya hem Keçiören’e hizmet edeceğiz“ dedi.

Uzun yıllar AK Parti Keçiören İlçe Başkanı olarak görev yaptığını belirten Zafer Çoktan, Keçiören halkını çok iyi tanıdığını ve Keçiören’in sorunlarını bildiğini ifade etti. Zafer Çoktan “Uzun dönemdir ilçe başkanlığı yapıyor olmam ve Keçiören’in çocuğu olmam ilçemizin sorunlarını ve çözümlerini çok daha iyi bilmeme vesile oldu. 31 Mart’ta rekor bir oyla göreve gelip Turgut Başkanımızla hem Ankara’ya hem Keçiören’e hizmet edeceğiz“ diye konuştu. Çoktan, Keçiören’in trafik sorununu çözeceklerini bunun için Ankara’da da Turgut Altınok’a ihtiyacı olduklarını söyledi.

faith.jpg

KEÇİÖREN TRAFİĞİ SON BULACAK

Keçiören trafiğinin çözümü için Ankara Büyükşehir Belediyesinde Turgut Altınok’a ihtiyacı olduklarını söyleyen Zafer Çoktan, “Keçiören'in her yerinde emeği olan Altınok başkanımızı hayırlısıyla Büyükşehir Belediyesine uğurlayacağız. Uğurlayacağız ki Keçiören’in trafik sorununu birlikte çözebilelim. Turgut Başkan olmazsa olmaz. Keçiören trafiği son bulacak. Turgut başkanımız Ankara’nın başkanı olduğunda öncelikli projelerimizden birisi Keçiören trafiği olacak. 31 Mart’tan sonra el ele hep birlikte sorunlarımızı çözüp daha iyi bir Keçiören için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

coktan.jpg

ULAŞIMA NEŞTER

Çoktan “Göreve geldiğimizde ilk işlerimizden bir tanesi Fatih Köprüsü’nü yıkıp yerine dörtlü yollar yapmak olacak. İlçemizin yüzde 80’ine metro ağını getireceğiz. Metro ağlarıyla ve dörtlü yollar ile şehrimizin ulaşımına nefes aldıracağız. Keçiören girişini düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımız daha rahat bir ulaşım sağlayacak. Daha sonra da Keçiören’in girişi Kızlar Pınarı Caddesi'nde yukarı yönde tek şerit, devamında Nuri Pamir Caddesi tek şerit sonra Fatih Caddesi’nden aşağıya olacak şekilde düzenleyeceğiz. Keçiören’de ulaşıma neşter vuracağız” açıklamasında bulundu.

faith2.jpg

"REKOR OYLA KAZANACAĞIZ"

Keçiören’in AK Parti’yi yıllardır tanıdığını ifade eden Zafer Çoktan, rekor bir oy ile kazanacaklarını şöyle ifade etti:

“Keçiörenli hemşehrilerimiz AK Parti belediyeciliğini çok iyi biliyor. Turgut başkanımızı hizmetlerinden dolayı çok seviyorlar. Bu seçimlerde biz de Turgut başkanımızın emanetine sahip çıkacağız. Vatandaşlarımız geçtiğimiz dönemde yetkiyi yüzde 63 ile verdi. Bizim şu anda tek rakibimiz kendimiz. Bir önceki dönemde aldığımız yüksek oranı daha da yükseltmek. Umuyoruz ki bu seçimlerde yüzde 70-75 oranlarını görüp rekor bir oyla kazanacağız.”

"EN BÜYÜK ARZUM KEÇİÖREN’E HİZMET ETMEK"

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, Keçiören halkına hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi. Keçiören ve Ankara Büyükşehir Belediyesinde farkla kazanıp çifte zafer elde edeceklerini belirten Zafer Çoktan, “Hem Keçiören’de hem de Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde seçimleri kazanıp çalışmaya hazırız. Görüyoruz ki vatandaşlarımız da bizlere bu fırsatı verecek. Keçiörenli hemşehrilerimize hizmetkâr olmaya geliyoruz. Rabbim bana bu şehre hizmet etme fırsatını verdi. Umuyoruz ki 31 Mart akşamında da tekrar nasip edecek ve biz de Keçiören için var gücümüz ile çalışacağız. Bu şehrin çocuğu olarak en büyük arzum Keçiören’e hizmet edebilmek“ şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.